diumenge, 5 d’octubre del 2008

Calaf tanca el calendari de la copa Catalana!!!!

Aquest diumenge 5 d'Octubre ha finalitzat la copa catalana a la localitat de Calaf. Un circuit més rodador que la gran majoria dels que ha constat aquesta edició del 2008 de la Copa Catalana. El circuit amb molts trams de pista i algun que altre corriol de baixada constava de 11 quilòmetres en el que s'havia de donar 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

En la prova reina (èlit) que s'havien de donar 4 voltes el guanyador ha estat Sergio Manetcón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de Joan Llordella (Ambisist) i Oriol Morata (Inpanasa-Basolí).

Pel que fa als corredors del BTT Prades, en aquesta prova només s'ha pogut desplaçar en Jordi Martorell, ja que el seu germà Enric esta lesionat a causa d'una caiguda.
Jordi Martorell (BTT PRADES) ha rodat durant les dues primeres voltes al voltant de la 15ª posició de la categoria èlit, tot i que al final ha acabat en una bona 18ª posició.

D'aquesta manera, doncs, es dona per finalitzat el gran premi Massi- Copa Catalana de mountain bike del 2008 amb un clar guanyador de la general, Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de Dario Gasco (Massi) i Israel Nuñez (Massi).

El corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell després de disputar 6 de les 9 proves puntuables per el campionat ha acabat en una bona 29ª posició de la categoria èlit, mentre que Enric Martorell després de disputar un total de 4 de les 9 proves puntuables ha acabat en 75ª posició.