dissabte, 28 de març del 2009

Xallenger Alamatret 22-3-09

Aquest passat diumenge el BTT PRADES també va tenir representació en la primera prova de la Xallenger d'Aiguabarreig d'aquest 2009, que consta de dues proves, la primera a Almatret disputada aquest passat cap de setmana i la segona aquest pròxim cap de setmana del 28 de març a Seròs.

A Almatret van prendre la sortida uns 400 corredors amb moltes ganes de passar-ho bé, en un bon circuit de 35 km. preparat per l'organització, amb un 90% de la baixada per senders molt divertits de la zona.

Jordi Cugat (Can Victor) es va imposar a la prova amb un temps de 1:43:09, avantatjant així en més de 5 minuts al seu perseguidor més immediat.
Pel que fa a la representació del BTT PRADES, Sergi Casals va assistir a la prova aconseguint un molt bon resultat, tot i sortir en posicions una mica retrasades, cosa que va trobar algun tram amb molt de trànsit de ciclistes, a més a més de tenir un petit problema tècnic cap al km. 4. Tot i aquests petits inconvenients, al llarg dels 35 km va anar remuntant posicions fins a arribar en una bona 22ª posició amb un temps de 2:03:42. Així que enhorabona a en Sergi i a continuar endavant!!!

CLASSIFICACIONS.


I la setmana que ve tots cap a Riudecols a disputar les 3h de resistència en motiu de l'Aniversari del CB Riudecols!!!