dilluns, 23 de febrer del 2009

Open d'Espanya Marató a Aguilar de Segarra (22-2-09)

Aquest diumenge dia 22 de febrer la localitat Barcelonina d'Aguilar de Segarra acollia la primera prova del campionat d'Espanya de Marató.

Imatge instants abans de la sortida.

El circuit que es va preparar per l'ocasió, era un dur circuit de 63 quilòmetres de distància amb molt tram bonic de sender de baixada i amb pistes i algun sender de pujada. Gairebé ciclable al 100%, així que un bonic i treballat circuit per fer gaudir els prop de 400 participants que es van acollir a disputar la prova.

Un cop donada la sortida amb Enric Martorell al centre de la foto intentant recuperar posicions.

La prova la va guanyar el corredor del nou equip Començal-Northwave, Marc Trayter, seguit de Alejandro Díaz de la Peña (Extremadura-Specialitzed) i Joan Llordella (Ambisist).

Jordi Martorell baixant per un fort sender amb un pendent considerable.

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell (BICIACCION) van assitir-hi completant el circuit entre els millors corredors d'Espanya de la modalitat. Pel que fa a Jordi Martorell, va demostrar un cop més el seu gran moment de forma física, arribant a meta, completant els 63 quilòmetres, acabant en una molt bona 17ª posició de la general i 14ª d'èlit!!! pel que fa a Enric Martorell després d'estar rodant ens unes bones posicions fins al quilòmetre 45-50, va pagar la despesa física ens els trams finals del circuit, cosa que el va fer retrocedir fins la posició 44 de la general, i 24ª d'èlit.

Jordi Martorell després del pas per l'últim avituallament, tot just afrontant una de les últimes pujades de la prova.

D'aquesta manera bons resultats en una modalitat tant dura, pel que fa a quilometratge i el nivell imposat per els corredors, com és la marató.

CLASSIFICACIONS.

Properament alguna foto de la prova.

El pròxim cap de setmana més, Jordi Martorell que disputa el campionat d'Espanya de BTT, superprestigio a Avilés i la resta a la marxa de l'oli a La Granadella