diumenge, 18 d’octubre del 2009

Marxa BTT Eutiches (18-10-09) + lesió de Jordi Martorell...

Aquest diumenge 18 de novembre s'ha disputat la primera marxa de BTT a Tarragona anomenada Eutiches. Els participants podien triar entre dos circuit força planers, un de 35 quilòmetres i un altre de 72 quilòmetres.

Els recorreguts transcorrien íntegrament per la província de Tarragona, molt ràpids, amb zones de pista i sender per tal de completar els dos circuits, en un principi ben pensats i treballats, tot i que una mica escassos de marcatge, cosa que ha fet que la nota negativa de la jornada la marqués el gran nombre de corredors que s'han perdut durant la prova.

Pel que fa als socis del BTT PRADES, Oscar Garcia ha assistit a la prova (fent el circuit llarg), realitzant una bona sortida i col·locant-se entre els 15 primers durant gran part del recorregut, fins que un error en una cruïlla ha fet que tot el grup on es trobava el corredor de Prades es perdés i d'aquesta manera s'han vist passats per els grups de darrere. D'aquesta manera Oscar ha anat recuperant posicions fins que s'ha tornat a perdre en una altra cruïlla, cosa que al final ha fet que arribés en una discreta però no mala posició.


Per altra banda destacar la caiguda que va patir el corredor de Prades, Jordi Martorell quan el passat dijous es trobava entrenant amb ciclocross i va patir una forta caiguda al trobar-se amb una cadena a un camí, cosa que el va fer volar pel davant trencant-se d'aquesta manera la clavícula, a més a més de varis punts i varies contusions a tot el cos. Així que per ara queda apartat de les primeres proves de la copa Catalana de Ciclocross, esperem que es recuperi aviat i que torni a les competicions amb més força que mai!!!