diumenge, 1 de febrer del 2009

3ª prova puntuable per el Gran Premi BTT de la Selva a Bescanó. (1-2-09).

Diumenge 1-2-09.

La localitat de Bescanó ha acollit aquest primer dia de febrer la tercera prova puntuable per el Gran Premi de BTT la Selva. En aquesta prova el nombre de participants s'ha vist reduït a causa de les pluges d'aquests últims dies i la que ha anat caient durant tot el matí d'aquest diumenge.

A causa d'aquestes pluges el circuit estava tot entollat d'aigua, fent d'algunes dures pujades i baixades, autèntiques pistes de patinatge, cosa que ha fet augmentar molt el nivell físic i sobre tot tècnic de la prova.

El guanyador clar de la prova ha sigut per un molt ràpid Ismael Ventura (Bicis Esteve) seguit de Roger Argelaguer (Supermercat Llobet) i Francisco Lopez (BTT Premià).

Pel que fa a la representació del BTT Prades, han assistit a la prova, Jordi Matorell (Biciaccion), estrenant la nova màquina per aquesta temporada 2009, una flamant SCOTT SCALE RC, acabant en 8ª posició de la general i d'èlit, Enric Martorell (Biciaccion), acabant en 18ª posició de la general i 13ª posició d'èlit, Oscar Garcia (BTT Prades) acabant en 77ª posició de la general i 25ª posició de Màster-30, i David Pàmies (BTT Prades), acabant en 85ª posició de la general i en 26ª posició Màster-30.
Patint d'allò més per les dures condicions del terreny, de les quals són molt diferents a les de la zona de Prades.

La nova Scott Scale RC de Jordi Martorell per aquesta temporada 2009.

CLASSIFICACIONS.

Pròxima cita, 4ª prova del Gran Premi de BTT la Selva, a Bescanó, el següent diumenge 8 de febrer.