dijous, 7 de maig del 2009

Vall del Lord, St. Llorenç de Morunys 9 i 10 de maig.

Aquest cap de setmana la localitat de St. Llorenç de Morunys ha acollit la 4ª prova de l'Open d'Espanya juntament també amb la 4ª prova de la Copa Catalana, en un circuit de pur Mountain Bike on cada corredor ha demostrat tant les seves qualitat físiques com tècniques. 

Dissabte s'ha disputa la Contra Rellotge Individual (CRI) només puntuable per a la Copa Catalana, en un tram del circuit marcat per una parell de fortes pujades i uns trams de baixada força tècnics, per fer un total d'uns 4 quilòmetres que es feien força durs. 
La CRI ha acabat de la següent manera: en 1er lloc Marc Trayter, seguit d'Israel Nuñez i Dario Gasco
Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell, després de realitzar la CRI amb varis errors, cosa que els ha fet perdre uns valuosos segons, van acabar, en Jordi en 25ª posició de la general i 10ª d'èlit, i l'Enric, va finalitzar en 40ª posició de la general i 13ª d'èlit.

Diumenge es disputava la prova de rally, puntuable per la copa Catalana i per l'Open d'Espanya, en un dur i tècnic circuit, amb dues grans pujades i uns trams de baixada força tècnics, on els corredors de la categoria èlit havien de donar 5 voltes més un petit bucle, cosa que ha fet que els primers corredors realitzessin un temps al voltant de les 2 hores!! La prova finalment la guanyat Sergio Mantecón, que venia de realitzar un espectacular 7è lloc a la copa del món a Alemanya!! seguit de d'Alejandro Díaz de la Peña i de l'Argentí Dario Gasco

Pel que fa als corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell han realitzat les 5 voltes més el bucle, finalitzant en una bona 24ª posició de la general i 19ª d'èlit per a Jordi i una 39ª posició de la general i 29ª posició d'èlit per a Enric, en una cursa molt disputada per el gran nivell dels participants assistents en aquesta 4ª prova d'aquest Open d'Espanya 2009.

Després d'aquesta prova a St. Llorenç de Morunys, Jordi Martorell que segueix tant l'Open d'Espanya, com la Copa Catalana, es col·loca en una molt bona 31ª posició de la general i 18ª de la categoria èlit pel que fa a l'Open d'Espanya a falta de dues proves per disputar (Mallorca i Berriz), i en 16ª posició de la general i en 8ª de la categoria èlit, pel que fa a la Copa Catalana. Mentre que Enric Martorell, s'ha col·locat en una 38ª posició de la general i 24ª d'èlit, de la Copa Catalana, a falta també de disputar les dues últimes proves (Lleida i Calaf).