diumenge, 4 d’octubre del 2009

Finalitza la Copa Catalana a Calaf (4-10-09)

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'última prova de la Copa Catalana Internacional a la localitat de Calaf, en un circuit molt més rodador que en les altres proves, on els corredors han marcat unes grans velocitats mitjanes.

El circuit transcorria per els voltants de Calaf, en gran part per pistes amb força pols i amb poc pendent, on cada corredor havia de donar el màxim de si mateix. Un parell de zones tècniques eren els únics trams on els corredors podien marcar les diferències respecte el grup en que rodaven.

Després de completar 4 voltes en aquest circuit de 9 quilòmetres, el guanyador de la prova ha estat el corredor de Massi, Israel Nuñez, seguit de Marc Trayter (Nortwave-Començal) i Martí Gispert (MSC bikes).

Pel que fa als corredors de Prades, Enric i Jordi Martorell han assistit en aquesta última prova, en un circuit més fet per l'Enric que per el Jordi, on al final de les 4 voltes han aconseguit acabar en una bona 17ª posició de la general i 12ª d'èlit per l'Enric Martorell i en una 20ª posició de la general i 14ª d'èlit per a en Jordi Martorell.

D'aquesta manera i després de les 9 proves, entre Contra Rellotges Individuals i proves de Rally, tot i que només es tenien en compte 8 d'aquestes proves, en Jordi Martorell ha aconseguit acabar en una gran 8ª posició d'èlit de la Copa Catalana Internacional 2009 i l'Enric Martorell, després de remuntar en les últimes proves, ha acabat en una també molt bona 15ª posició d'aquesta mateixa categoria!!

Així doncs molt bons resultats per als socis del BTT PRADES, per ser el segon any que corren la Copa Catalana Internacional!!!! ENHORABONA A TOTS DOS!!! i l'any vinent millor!!!

Cal destacar també la 1ª posició de la general del campionat en la categoria màster 30 per part del corredor de la Selva del Camp, Francesc Xavier Carnicer i de la bona actuació de tots els Tarragonins en aquest campionat!!! Enhorabona també a tots ells!!!

Properament fotos!!!