dilluns, 24 d’agost del 2009

Dies moguts per al BTT PRADES.

El passat diumenge 16 d'agost va tenir lloc la ja tradicional sessió d'spinning a la plaça major de Prades, fent un total de 4 sessions on van participar moltes persones amb ganes de passar-ho bé i al mateix temps gaudir d'una bona tarda d'esport. D'aquesta manera unes 100 persones van poder gaudir d'almenys una bona sessió d'spinning en un lloc tant emblemàtic com la mateixa plaça major de Prades!!

El divendres 21 d'agost es va celebrar la cursa popular de BTT al ja tradicional antic circuit de l'open de Tarragona i Copa Catalana, un circuit curt d'uns 11 quilòmetres on uns 50 participants van poder finalitzar-lo passant-ho d'allò més bé, des dels més petits fins als més grans. Un cop acabada la "cursa" tots els participants van se obsequiats amb uns fantàstics mitjons del BTT PRADES i un bon berenar a la casa de colònies Verd Natura.

El dissabte 22 d'agost es va disputar la ja també tradicional pujada a les vinyes per la carretera de Poblet, concretament des de la cruïlla de Riudabella fins al coll de l'Arena, una pujada de gairebé 12 quilòmetres que trancòrrer per uns paisatges molt bonics, amb un pendent constant i amb pocs descansos. Un cop al coll de l'arena tots els participants van ser també obsequiats amb uns espectaculars mitjons del BTT PRADES i un bon piscolabis mentre es comentava la pujada entre els participants.

Properament penjarem les llistes dels temps efectuats per a cada participant, tant de la cursa de BTT com de la pujada a les vinyes, així com alguna foto...

I aquest proper dissabte 29 d'agost com ja sabeu, a les 17 hores tindrà lloc la 2ª Volta a Prades amb BTT!! (a partir de les 15.30h recollida de dorsals). Recordeu, aquest dijous s'acaba el termini per les inscripcions anticipades, tot i que el mateix dia de la marxa també hi haurà inscripcions en cas de que quedin places...

Per a més informació i inscripcions, cal visitar 2ª VOLTA A PRADES AMB BTT.