diumenge, 15 de març del 2009

Cap de setmana mogut!!! (Moja + Alcañiz + Berenar!!)

Aquest cap de setmana del 14 i 15 de març, ha sigut un cap de setmana mogut pel que fa a les activitats que han realitzat diferents socis del BTT PRADES.

Imatge del pernil un cop acabat el berenar/sopar i el coc de postres!!!

En primer lloc destacar el berenar de dissabte a la tarda amb els assistents a la bike marató de Gandesa de ja fa uns 4 mesos, on BTT PRADES, va ser l'equip amb més nombre de corredors i es va emportar un pernil més unes botelles de vi, al final, després de passar ja uns quants dies s'ha fet el berenar del pernil acompanyat d'un bon coc i el vi!!! (amb l'absència de l'Oscar i el Raúl), però que no pateixin que encara n'hi ha per un pròxim esmorzar/berenar!!!

En quant a les activitats "més esportives" durant aquest diumenge 15 de març cal destacar:

1ª prova de la Xallenger Penedès-Garraf d'aquest 2009, a la localitat de Moja, on hi ha hagut una gran afluència de corredors acompanyat per un gran dia per a la pràctica de BTT, amb una temperatura que rondava els 20ºC. La sortida s'ha fet dins del poble, això ha fet que degut a que hi havia un gran nombre de corredors, fos perillós ja que s'agafava molta velocitat. El circuit era molt trencacames, amb zones plenes de pedres, que en aquestes es produïen embotellaments. Els senderons revirats del circuit estaven molt bé. Pel que fa a les posicions dels corredors del BTT de Prades han estat els següents: Òscar Garcia 134 de la general i 76 de la categoria C (màster-30), i el David Pàmies 190 i 105 de la mateixa categoria.

Jordi Martorell (a dalt) en una dura pujada al acabar la volta i Enric Martorell (a baix) seguit de Cugat i Lleti.


3ª prova del "Trofeo Alcañiz" a Rivera de Guadalope, on un bon matí amb un bon sol esperava a tots els corredors per tal de disputar la prova. En aquesta prova el circuit ha sigut més "dur" que en les altres proves, ja que hi havia alguns trams amb més pujada. A les 10.00h del matí es donava la primera sortida, amb les categories èlit, sub23 i júniors, on els èlit havien de donar 5 voltes al circuit.

Jordi Martorell rodant en tercera posició i Enric Martorell en un dels trams que creuaven el riu.

Just donada la sortida, s'ha format un grup capdavanter format per uns 7 o 8 corredors rodant durant tota la prova a gran velocitat, Raúl Serrano ha anat marcant uns durs canvis de ritme fins a trencar aquest grup. Per darrere ha quedat la resta de grup amb els corredors de Prades Jordi i Enric Martorell, on al final Jordi Martorell s'ha disputat el 3 o 4 lloc amb Milton Ramos qui finalment s'ha endut la 4ª plaça i Enric Martorell s'ha disputat amb Jordi Cugat el 5 o 6 lloc, on al final s'ha hagut de conformar amb la 6ª posició.


Cap a les 11.30 es donava la sortida de les fèmines, juntament amb els veterans i cadets, on en aquesta sortida la corredora del BTT PRADES, Lourdes de las Heras hi prenia part, les fèmines havien de fer una volta al circuit, on finalment, després de ser la 1ª prova "oficial" de la temporada per Lourdes, ha aconseguit una molt bona 2ª posició!!!

Lourdes de las Heras en un parell de trams de gespa just abans d'acabar el circuit.

Així que molts ànims a tots ells i a continuar així!!
Per veure més FOTOS.

Pròximament classificacions.