diumenge, 15 de febrer del 2009

2ª prova del 6è trofeu Sabeco a Alcañiz.

Diumenge 15 de febrer.

Aquest diumenge s'ha disputat la segona prova del 6è trofeu Sabeco, ciutat d'Alcañiz, en un matí assolellat però amb unes baixes temperatures, al circuit de "la Estanca", un circuit sense cap gran desnivell, però amb constants canvis de ritme i amb trams molt ràpids, on cada corredor havia de donar el màxim de si mateix. El circuit constava d'uns 4 quilòmetres, on els corredors de la màxima categoria havien de fer un total de 5 voltes.

Foto de la sortida instants abans de donar el tret de sortida.

Ja des de bon principi, en donar la sortida, s'ha format un grupet d'uns 7 corredors -entre ells els corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell- on durant la primera volta han anat rodant tots junts.

Jordi Martorell seguit de Milton Ramos, Cugat, Enric Martorell i J. Andreu en la primera volta.

En el pas per meta, en acabar la primera volta, el ex-campió d'Espanya Màster 30, Raúl Serrano (Conor-Saltoki) ha efectuat un dur canvi de ritme passant a tots els corredors del grup, on només l'ha pogut seguir durant uns instants Jordi Martorell, la qual cosa a fet que Serrano quedés en solitari en la primera posició i Jordi s'ha quedat també en solitari en una còmoda segona posició.

Enric Martorell rodant a bon ritme en l'última volta.

Per darrere d'aquests, s'ha quedat un grup format per uns 6 corredors, entre ells Enric Martorell (BICIACCION), Xavier Jornet (BICIACCION), Milton Ramos (BICIACCION), Jordi Cugat (Can Victor), Juan Andreu Lleti (Can Victor) i Victor Hernández (Unionbike).

Jordi Martorell al pas per meta en finalitzar la prova en 2ª posició.

Durant la resta de voltes en aquest segon grup s'han anat canviant les posicions, on durant la última volta Enric Martorell s'ha col·locat per uns instants al capdavant d'aquest grup, on ocupava la 3ª posició de la prova, tot i que instants abans d'arribar a meta ha sigut superat per tot el grup i d'aquesta manera les classificacions han quedat de la següent manera, tots ells molt apretats en el temps:

1º.- Raul Serrano (Saltoki-Conor) 43’23’’
2º.- Jordi Martorell (Biciaccion) 44’00’’
3º.- Milton Ramos (Biciaccion) 44’21’’
4º.- Xavi Jornet (Biciaccion) 44’22’’
5º.- Jordi Cugat (Restaurant Can Victor) 44’25’’
6º.- Victor Hernández (Unionbike) 44’30’’
7º.- Enric Martorell (Biciaccion) 44’31’’
8º.- Joan Andreu Lletí (Restaurant Can Victor) 45’30’’
...
(es pot observar l'interval de només 10 segons que separa el 3er classificat Milton Ramos del 7è classificat, Enric Martorell)

Pòdi èlit masculí format per Raúl Serrano, Jordi Martorell i Milton Ramos.
(Fotos: familia Andreu)

Així doncs bons resultats pels corredors de Prades, Jordi i Enric amb un podi cap al poble!!

CLASSIFICACIONS.

Diumenge vinent Open d'Espanya de Marató a Aguilar de Segarra.