diumenge, 29 de març del 2009

Open d'Espanya a Córdoba!!!! 29-3-09

Aquest cap de setmana, concretament aquest passat diumenge la localitat de Córdoba acollia la tercera prova de l'Open d'Espanya d'aquest 2009.

El temps no acompanyava molt durant tot el cap de setmana, tot i que s'ha anat mantenint sense ploure durant el transcurs de la prova.

El circuit, en una zona rehabilitada tenia uns 6 quilòmetres, amb zones força tècniques i una mica trencacames, transcorria per una zona força extensa entre alzines, amb molt tram de sender i per tant sense possibilitats algunes d'avançar i uns altres trams més curts on el circuit passava per trams una mica més amples, on s'havia d'aprofitar per fer els avançaments.

La prova de Córdoba en la categoria èlit ha sigut guanyada pel corredor del Cemelorca Sergio Mantecón, seguit del seu company d'equip, Juan Pedro Trujillo i del "Riojano" del MSC, Carlos Coloma. En la categoria èlit femení la guanyadora ha sigut la campiona del món, Marga Fullana, en Júniors el guanyador ha sigut el corredor del Morell Josep Nadal, en màster 30 Raúl Serrano (Conor-Saltoki) seguit de Salvador Ayala i del corredor de la Selva del Camp F.X Carnicer (Massi), i en màster 40 José Julián Baron (Dr. Bike Granada) seguit del català Francisco Javier Salamero (Oki-Orbea).

Pel que fa al corredor de Prades, Jordi Martorell ha assistit a la prova de Córdoba, acabant en una bona 18ª posició d'èlit i 24ª de la general, després de sortir de les últimes files i anar remuntant fins a l'última volta on s'ha col·locat en aquesta bona 18ª posició fins al final!! D'aquesta manera Jordi Martorell demostra el seu gran moment de forma per el que esta passant!! a continuar així i sort en les pròximes proves!!!

La setmana vinent cap a Riudecols a disputar les 3h de resistència!!!!


CLASSIFICACIONS.