dilluns, 22 de març del 2010

MARXA BTT XALLENGER DAVID DUAIGÜES A SERÓS + COPA CATALANA A CORRÓ D'AMUNT.

Aquest cap de setmana els socis del BTT Prades es van tornar a dividir fent presència en dues de les proves que es celebraven aquest 20 i 21 de març coincidint amb l'entrada de la primavera i el bon temps.

Per una banda, Sergi Casals, assistia a la segona prova de la Xallenger David Dueigües a la localitat de Serós, on es van presentar uns 500 bikers per tal de completar un circuit de 41 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu acumulat. El circuit va ser força entretingut, amb molta varietat de pistes i senders, la majoria força ràpids.
Cal destacar altre cop la bona feina feta per l'organització al igual que en la primera de les dues proves de la Xallenger David Duaigües a Almatret.

La marxa la van dominar en tot moment el corredor del Can Victor, Jordi Cugat i el del Setvalls, Jordi Garrido, demostrant així el bon estat de forma pel que estan passant i emportant-se així també les dues primeres places de la general de la Xallenger.

Pel que fa al soci del BTT Prades, en Sergi Casals, va acabar en una bona 20 posició en la cursa de Serós, (a falta de confirmar quan surtin les classificacions) i properament informarem també del resultat de la general.

Per altra banda, Jordi i Enric Martorell, van assistir a la segona prova de la Copa Catalana a Corró d'Amunt, on el dissabte tenia lloc la Contra Rellotge Individual i diumenge la prova de rally.
Tant una prova com l'altra tenien una duresa força elevada, amb constants canvis de ritme i amb pujades força dures. En la CRI Jordi Martorell va acabar en una bona 15ª posició d'èlit, mentre que Enric ho feia en 22ª posició. Mentre que en la prova de rally del diumenge, Jordi Martorell acabava en 20ª posició de la categoria, mentre que Enric ho feia en 22ª posició.

Així doncs, bons resultats per als socis del BTT Prades en les diferents proves que s'han disputat aquest cap de setmana.