dilluns, 25 de gener del 2010

LA PICA 2010!! (24-01-10)

Aquest passat diumenge 24 de gener va tenir lloc la tercera edició de la ja més que arrelada pedalada hivernal de les nostres terres, la Pica, sota les mans de EMD Picamoixons i Btt Tarragona.

Un total de 800 corredors van assistir a la cita repartits en dos circuits preparats per l'organització, el circuit vermell, de 38 quilòmetres i 1000 metres de desnivell acumulat i el circuit blau de 33 quilòmetres amb 730 metres de desnivell acumulat.

Cal destacar la bona organització per acollir la gran quantitat de participants sense veure's en cap moment una desorganització, ja sigui en el moment de la recollida de dorsals, com en el transcurs de la marxa, com en l'arribada i la zona adjunta a aquesta, així que feina ben feta per part dels organitzadors, ja que una marxa d'aquesta envergadura no és fàcil d'organitzar.

Pel que fa al circuits, renovats respecte edicions anteriors, amb més zones de sender i amb fortes pujades de les que fan treballar d'allò més als bikers. El marcatge en tot moment correcte, potser a la zona inicial una mica més escàs que en la resta del recorregut. Els avituallaments correctes i amb altres bons serveis durant el circuit, com assistència mecànica en ruta...

Pel que fa als millors temps en el circuit llarg van ser per Xavier Carnicer que va arribar en primer lloc, seguit dels socis del BTT PRADES, Jordi Martorell i Enric Martorell que va entrar a meta juntament amb Carles Juncosa. Uns instants després van entrar a meta els també socis del BTT PRADES, Sergi Casals, que ho feia en una molt bona 42ª posició, Oscar Garcia que ho feia en una també bona 47ª posició, Enric Sans ho feia en 383ª posició.

Mentre que en el circuit curt, dues de les sòcies del BTT PRADES van demostrar també el seu bon estat de forma arribant en una magnífica 38ª posició de la general per part d'Eva Higuera i 53ªposició per Anna Vidal, arribant així com a 1ª i 3ª fèmina del circuit curt. I en aquest mateix circuit en 69ª posició entrava a meta l'Enric Sans.

Doncs molt bons resultats per a tots els socis i sòcies del BTT PRADES en una bona pedalada com és la PICA.

L'any que ve a per la Pica 2011!!!

Per veure llista de temps, fotos, cròniques i demès, visitar BTT TARRAGONA.