dilluns, 6 d’abril del 2009

3 hores de resistència a Riudecols (5-4-09)

Aquest passat diumenge 5 d'abril el C.B Riudecols en motiu del seu 15è aniversari va preparar les 3h de resistència en BTT. La prova consistia en rodar en un circuit d'uns 3 quilòmetres durant 3 hores realitzant el màxim de voltes possibles. La participació podia ser individual, o per equips, fent grups de 2 o 3 persones.

Enric Martorell Pujant per el dur tram de sender en l'equador de la prova.

Jordi Martorell baixant per un dels divertits i ràpids senders.

Els companys del C.B Riudecols van preparar un circuit força dur per unes 3 hores de resistència, amb la totalitat dels 3 quilòmetres de circuit marcats a la perfecció i amb un traçat força divertit, al voltant del poble mateix, on al passar per dins d'aquest es trobava la zona de relleus, megafonia... Pel que fa als relleus cada equip els podia fer segons la seva estratègia, on la majoria d'equips optaven per fer el relleu cada volta.

Els corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van formar un equip entre ells dos, optant en aquest cas per fer el relleu cada dues voltes durant la totalitat de les 3 hores, realitzant un total de 22 voltes i realitzant així una magnífica actuació enduent-se la primera posició absoluta i com és lògic de la categoria. Així doncs molt bon resultat en la seva primera prova per relleus!!!

Enric Martorell passant el relleu a Jordi Martorell en els trams finals de les 3 hores de resistència.

Per darrere de la parella dels germans Martorell va finalitzar la parella formada per els corredors de Flix, Xavier Jornet i Mario Sole, i en tercer lloc ho van fer Jofre Prunera i Oscar Gonzàlez. Destacar el primer lloc en individual de F.X Carnicer en veterans (més de 35 anys) i el primer lloc per Jordi Garrido seguit de Christian Vàzquez i Josep Cutrona en sènior individual (de 20 a 35 anys).

Pòdi format per Jordi i Enric Martorell (1ers), seuit de Xavier Jornet i Mario Sole (2ons) i Jofre Prunera i Oscar Gonzàlez (3ers).

Així doncs un gran matí de BTT en una prova diferent però no per això menys divertida i emocionant!!! on el C.B Riudecols va obsequiar a tots els participants amb una botella de vi i als guanyadors amb més vi personalitzat (D.O Montsant) a més a més d'un gall per al corredor que va fer la volta més ràpida, que va ser Xavier Jornet.

Aquí podeu veure moltes FOTOS de tots els participants de la prova!!