dilluns, 25 d’agost del 2008

Pujada a les Vinyes!!

Dissabte 23 d'agost.

Aquest passat dissabte es va celebrar la ja tradicional pujada a les vinyes organitzada pel club esportiu BTT PRADES. La prova transcorre per la carretera de Poblet, des de la cruïlla de Riudebella fins al coll de l'Arena (1050m.)

Ja des de bon matí a la plaça major de Prades es van obrir les inscripcions, a continuació es va baixar fins a la cruïlla de Riudabella, des d'on comença la cronoescalada. A les 10.30 es va donar la sortida, on fina a les colònies tot el grup va anar junt, un cop passada la primera corba després de les colònies, ja es van formar un parell de grups, on al primer grup es van escapar en Jordi i l'Enric Martorell, i en Jordi Tardiu.

Just abans de la sortida.

Es va pujar a bon ritme durant tota la prova fina que al final es van escapar en Jordi Martorell i en Tardiu i van arribar en aquest ordre a la línia de meta amb un temps de 27'07'' i 27'08'' respectivament, a continuació amb un temps de 27'26'' va arribar Enric Martorell.

Foto de grup un cop al coll de l'arena.

Poc després anaven arribant corredors del Btt Prades com en Dani Pérez, en tercera posició, Oscar Garcia, Quico Mata...

Pel que fa a la categoria femenina, la prova la va guanyar la Júlia Armenter amb un temps de 40'35'' seguida de Anna Mª Vidal i Mª Carmen Paredes.

En acabar un petit piscolabis al mateix coll de l'arena.

Classificacions.

FOTOS

Marxa popular del BTT PRADES!!!

Aquest passat 22 d'agost, aprofitant l'entrada a la festa major d'estiu (fira) de Prades el club esportiu BTT PRADES va celebrar la ja tradicional marxa popular amb BTT pels voltants de Prades.Foto de grup abans de la sortida.

El circuit, com cada any consisteix en fer una volta a l'antic circuit de l'Open de Tarragona de fa uns anys, un recorregut d'uns 11 quilòmetres en el que uns 40 corredors van prendre la sortida.


La cursa va acabar amb victòria de Jordi Martorell amb un temps de 26'40'' seguit del seu germà Enric a 1 segon, a continuació va arribar en tercer lloc el corredor Sergi Martín amb un temps de 32'18''.

Pel que fa a les fèmines, la prova la va guanyar la Júlia Armenter amb un temps de 42'35'' seguida de Anna Mª Vidal (45'5'0') i Aina Mata (49'26'').


En acabar la cursa tots els participants van tenir un bon berenar a la casa de colònies Verd Natura.

Classificacions.
FOTOS
Per veure més fotos visitar el fòrum del BTT PRADES.

Mastercicling (spinning) a la plaça major!!!

Aquest passat diumenge dia 17 d'agost el club esportiu BTT Prades va organitzar una sèrie de sessions de spinning a la plaça major de Prades!!!

D'aquesta manera ja és la segona vegada que s'organitza una activitat d'aquest tipus des del nostre club.


Durant tota la tarda del diumenge es van fer diferents classes on un gran número de persones va poder fer una bona sessió d'espinning a l'aire lliure i en mig de la bella plaça de Prades.


FOTOS.