diumenge, 13 d’abril del 2008

Bike Show 2008!!!!

Aquest cap de setmana del 13 d'abril, aprofitant la fira de la bici al palau St. Jordi, Bike Show, s'ha disputat la tercera prova del Superprestigio Massi, coincidint amb la Copa Catalana Massi.
Jordi Martorell (BTT PRADES) en la primera pujada després de la sortida.


El dia esplèndid, amb un sol ja des de bon matí i que s'ha mantingut durant totes les proves!!!
El circuit, al més pur estil Ciclo-Cross, amb constants canvis de ritme, però sense cap baixada ni pujada tècnica, pensat perquè l'espectador pugui veure i animar el màxim de temps possible els corredors. Amb una distància una mica més curta del normal, amb uns 7 quilòmetres de longitud i on els corredors havien de fer 3, 4, o 5 voltes depenent de la categoria, més un petit bucle a l'inici.


Enric Martorell (BTT PRADES) en un tram de bosquet a la primera volta.



Aquest cop s'han fet tres sortides al llarg del matí, on primer, a les 10.15, han sortit els cadets, veterans i fèmines júniors i cadets, amb victòria per Francisco Javier Salamero (AMBISIST). Seguidament s'ha donat la segona sortida, corresponent a les categories, júnior, màster-30, i fèmines èlit i sub-23, on la victòria ha estat per un Francesc Xavier Carnicer (MASSI) en plena forma.


Enric Martorell (BTT PRADES) abans de fer la segona volta.



Finalment a les 13.00 hores es donava la sortida més esperada, amb els èlits, sub-23 i sub-21, on la victòria ha estat per un excel·lent Iván Álvarez (GIANT ITALIA), seguit de Sergio Pulido (CEMELORCA SEGUROS10.COM)i Alejandro Díaz de la Peña (CC TIERRA DE BARROS).

Jordi Martorell (BTT PRADES) abans d'acabar les 5 voltes.

Respecte als corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell han estat presents en aquesta bonica prova del Bike Show Bcn. Enric Martorell (BTT PRADES) continua en un dolent estat de forma a causa de les lesions i no ha acabat la cursa després d'una petita caiguda. Jordi Martorell (BTT PRADES) ha fet una gran cursa acabant en una molt bona 46ª posició de la general i en 35ª posició de la categoria èlit.

Classificacions Bike Show.

D'aquesta manera Jordi Martorell (BTT PRADES) es col·loca en 36ª posició del campionat (categoria èlit).

Classificacions generals del campionat.