diumenge, 17 d’octubre del 2010

-17.10.10- II TRENCA TORROMPERS A VILALBA DELS ARCS (TERRA ALTA)

Aquest diumenge 17 d'octubre coincidint amb les acaballes d'aquesta temporada 2010 s'ha disputat la marxa Trenca Torrompers a la localitat de Vilalba dels Arcs.

El club ciclista organitzador, els Biciats de la Terra Alta, juntament amb el mateix municipi de Vilalba han preparat dos circuits, un de 31 quilòmetres i un 42 quilòmetres per als més valents. Tant un circuit com l'altre presentaven molts trams de pista, molt rodadors per els voltants de la població, tot sovintejant els camps sota els aerogeneradors.
Els trams de pista es veien alternats per diferents senders, ràpids i poc tècnics juntament amb trams de pujades, curtes però intenses.
Ja des de bon principi els dos corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell ja han agafat el domini de la cursa i ja no abandonarien la primera i la segona plaça fins a creuar la línia d'arribada, arribant els dos amb el mateix temps, realitzant els 42 km amb poc més de 1h51'.
D'aquesta manera els socis del BTT PRADES aconseguirien els dos llocs més alts del podi acompanyats per el corredor del C. C Catalunya Sud, Àlex Marrasé que ha arribat en 3er lloc.

I recordeu, el pròxim diumenge 24 d'octubre no us podeu perdre la última prova de la Xallenger Terres de l'Ebre- Camp de Tarragona, la Bike Marató a la localitat de Gandesa, on el club ciclista Gandesa ha preparat dos circuits molt atractius i variats, un de 26 i un de 41 km, una cita que no us podeu perdre!!!