dilluns, 12 de març del 2012

S. Casals, J. Martorell i E. Martorell a la 1ª prova de la Copa Catalana a Banyoles (11-3-12)

Aquest passat diumenge 11 de març, Banyoles, com ja va essent habitual era l'encarregada d'obrir el calendari de la copa Catalana.
Al ser una de les primeres proves del calendari europeu de nivell C1, amb punts per poder anar a les olimpíades i a la copa del món, van ser molts els corredors de nivell, tant nacionals com internacionals que es van aplegar a Banyoles.
El circuit, totalment sec, amb molta pols i amb un nombrós públic, era d'uns 7 km per volta, amb molts canvis de ritmes, amb baixades i pujades curtes però pronunciades.
Els corredors, havien de fer diferents voltes a aquest circuit, segons categoria.

En Sergi Casals i en Jordi Martorell, Sortien a la primera de les dues sortides, a les 10.00h, en la categoria màster 30, els quals havien de fer 4 voltes al circuit.
En Jordi Martorell, després de realitzar una molt bona cursa, va acabar en una 4ª posició, mentre que en Sergi Casals, que arribava a la cita sense haver-la preparat molt, va realitzar també una bona cursa, acabant en una bona 79ª posició i agafant ritme per les pròximes curses.

Sergi Casals en un tram de pujada del circuit.

Jordi Martorell en un dels baixadors.
Enric Martorell sortiria a la 2ª de les curses, a les 12.15h en la categoria elit, amb molts corredors internacionals, després de realitzar una bona sortida, va anant recuperant posicions fins a completar les 5 voltes més un petit bucle inicial, que havien de fer aquests corredors de la categoria elit. Finalment, Enric va finalitzar en 19ª posició de la categoria. El guanyador va ser el francès 7 vegades campió del món i dos ors olímpics, Julien Absalon.
Enric Martorell ja en les últimes voltes.