dilluns, 5 de març del 2012

JORDI MARTORELL, 3er AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BIKE MARATÓ!!

Aquest passat diumenge 4 de març, es celebrava el campionat de Catalunya de bike marató, entre els pobles d'Aguilar de Segarra i Rajadell, a la comarca del Bages.
Més de 400 corredors van assistir a l'esdeveniment, repartits entre les diferents categories per tal de completar el circuit que l'organització havia preparat, amb molts trams de sender impressionants combinats amb pistes de pujada, per fer un total de 54km amb 1500m de desnivell positiu acumulat, sota una excel·lent organització.

El corredor de Prades, Jordi Martorell (MC Segre), al no realitzar les proves de l'any anterior, no tenia graella de sortida, cosa que va fer que hagués de sortir de posicions molt endarrerides.
Un cop començada la prova, en Jordi va anar recuperant posicions fins aproximadament al km 30, on pot formar un grupet de corredors durant uns quilòmetres.

Al final, després d'afluixar una mica durant els últims 5 km degut al desgast físic inicial, en Jordi finalitza amb 2h47min, en la 18ª posició de la general, fent així 4rt màster 30, però el 2on màster 30, al ser francès, no comptabilitza per el campionat de Catalunya, cosa que fa que Jordi finalitzi en 3ª posició del Campionat de Catalunya de bike marató.