dilluns, 21 de març del 2011

4 CURSES EN UN MATEIX CAP DE SETMANA amb un podi per Enric Martorell al campionat de Catalunya Universitari!!!

Aquest cap de setmana els socis del BTT Prades s'han repartit per tal d'assistir a 4 de les diferents curses que es disputaven aquest mateix cap de setmana.

En primer lloc, el dissabte 19 de març a la localitat de St. Gregori (Girona) hi tenia lloc el campionat de Catalunya Universitari, en un circuit amb molt de sender, força ràpid i amb molts trams enfangats. En aquesta prova va assistir-hi el soci Enric Martorell (Bicisports Aubanell), que després de realitzar una bona carrera, va aconseguir acabar al lloc més alt del podi.
Podi del campionat de Catalunya Universitari amb Enric Martorell (1er), Oscar Berral (2on) i Ruben Trillo (3er)

En segon lloc, el diumenge 20 de març començava l'Open d'Espanya a Madrid, en un circuit molt ràpid i amb força públic, en el que els corredors havien de donar diferents voltes segons categoria. El soci Jordi Martorell (Bicisports Aubanell) va assistir en aquesta prova aconseguint un gran resultat en la categoria màster 30, després de sortir força endarrerit i anar recuperant posicions va finalitzar la prova en una molt bona 10ª posició.
Jordi Martorell a la prova de Madrid al pas per la zona de meta en la 3ª volta.

Per altra banda, el mateix diumenge, a la localitat de la Secuita tenia lloc la 1ª marxa D.O 4 Pobles, amb una participació de més de 100 bikers els quals havien de fer un circuit de 36 quilòmetres força variats, amb trams de senders i trams de pista. Els dos socis del BTT Prades, Oscar Garcia i David Pàmies, van assistir a la prova aconseguint bons resultats tot i tenir algun problema amb el marcatge i perdre uns minuts. Tot i això, Oscar va aconseguir acabar en una molt bona 25ª posició de la general i 10ª posició màster, mentre que en David aconseguia acabar en 67ª posició de la general i 31ª posició màster 30.

I per finalitzar, el també soci del BTT Prades, Sergi Casals va assistir a la segona prova de la Xallenger David Duaigües a la localitat de Seròs, en un circuit molt rodador i amb alguns trams de sender, on després de patir problemes mecànics durant gairebé tota la cursa, en Sergi va haver d'abandonar.

I recordeu, els pròxims dies no us podeu perdre: