dilluns, 12 d’abril del 2010

OPEN ESPANYA A AVILÉS + OPEN TARRAGONA A GODALL + XALLENGER PENEDES-GARRAF A ST. JOAN DE MEDIONA. (11-4-10).

Diumenge 11 d'abril uns dels socis del BTT es van repartir al llarg de tot el territori per tal d'assisitir a les diferents proves que es realitzaven.

A la localitat de Godall, al Montsià, va tenir lloc la primera prova de la copa Tarragona -Costa Daurada d'aquest 2010 després d'un any sense open.

En un dia gairebé d'estiu, amb una organització força bona, un dur circuit amb trams amb molta pedra, típica de la zona, fent un total d'uns 7,5 quilòmetres, esperava als corredors que havien de fer 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

Enric Martorell amb el maillot de líder del campionat i amb el trofeu de la cursa.

A les 10.15 es donava la sortida en aquesta primera prova, on el corredor soci del BTT PRADES, Enric Martorell va aconseguir la victòria tot i patir alguns problemes mecànics en la bici, cosa que no li va impedir de fer-se amb el maillot de líder del campionat.

Aquí podeu veure fotos de la prova a GODALL.

Per altra banda, Jordi Martorell, va assistir a la 3ª prova de l'Open d'Espanya a la localitat d'Avilés (Astúries) on els corredors havien de donar 3, 4 o 5 voltes segons categoria en un dur circuit entre prats verds i amb trams molt trencacames. El corredor Basc de l'equip Orbea, Iñaki Lejarreta, va demostrar el seu gran nivell de forma i va guanyar la prova amb una superioritat força notable.
Pel que fa al corredor de Prades, Jordi, va realitzar una cursa de més a menys, on un petit problema mecànic el va fer despenjar del grup en el que rodava i ja no va aconseguir reenganxar-se a aquest, cosa que li va fer perdre uns llocs en la classificació, però tot i això va aconseguir acabar en una bona 29ª posició de la general i 21 de la categoria èlit.

CLASSIFICACIONS d'Avilés.

I el també soci del BTT Prades, Oscar Garcia, va assistir a la 3ª prova de la Xallenger Penedes Garraf a la localitat de St. Joan de Mediona, on un circuit d'uns 30 quilòmetres esperava a la nombrosa assistència de corredors per la serra de Mediona, amb molts trams de sender divertit tant de baixada com de pujada, cosa que va afectar negativament el corredor de Prades ja que va sortir en posicions molt endarrerides i li va costar molt anar recuperant posicions en els senders.