dimarts, 3 de desembre del 2013

COPA CATALANA DE CICLOCROSS A LLEIDA (17-11-13), TORROELLA DE MONTGRÍ (30-11-13) I ST. CELONI (1-12-13).

Aquests útlims dos caps de setmana han tingut lloc 3 proves de la Copa Catalana de Ciclocross amb la presència del corredor de Prades, Jordi Martorell. Un cop finalitzades les proves el corredor ens feia un petit resum de cada una d'elles:

Lleida

Circuit amb el típic tram d escales trinxador, encara que té lo seu. Una part del circuit amb fang després de les intenses pluges caigudes.
Sortida molt ràpida, em coloco 1er tirant del grup, després em passen en Rota i Sinues, vaig rodant unes voltes amb Rota fins que el passo, al final atrapà a Sinués però ja no el puc atansar.
Al final bona cursa, acabem 1ers màster i 4rts de la general i ben bruts.

Torroella de Montgrí

Matinal de ciclocros autèntic, amb un circuit molt variat, distret però molt irregular, cosa que no et deixava mantenir el ritme, molt exigent físicament, doncs no hi havia cap descans.
Cursa molt disputada, amb una bonica lluita amb el màster Pere Amado que corria a casa, per la primera posició màster, on he gastat moltes forces fins aconseguir desempallegar-me d'ell i que al final m'han fet falta i gairebé m'agafa en Santi Segú.
També molta disputa amb els èlits X Carnicer i A. Rota per la general, primer els he pogut passar i deixar enrere, situant- me 4 rt de la general durant algunes voltes, però a falta de dues, m'han caçat juntament amb O. Domènech, ja no podia més. Després ha tocat mirar enrere per a controlar a Segú que venia fort, però ja no quedava cursa.

En resum, he disfrutat molt sobre la bicicleta, amb victòria i bones sensacions, tot i que no ha sigut fàcil.Manlleu

Circuit molt planer i rodador, amb un 90% de prat amb gespa, però molt seca i dura en molts trams. Escenari molt bonic però no apte per a les meves condicions.
Sortida regular, em quedo 5 o 6, em passen els dos rivals directes, en Amadó i en Clapés, però no els puc seguir. Al final em conformo en fer una cursa conservadora, assegurant els punts i el podi.
Al final 10 de la general i 3 màster, no massa content amb les sensacions i el ritme de cursa, la setmana vinent cursa dissabte i diumenge, a veure què ens preparen.