diumenge, 19 de desembre del 2010

Subcampionat de Catalunya de Ciclocross per a Jordi Martorell.

Aquest cap de setmana es van celebrar els campionats de Catalunya de Ciclocorss a St. Julià de Vilatorta, en un circuit força atractiu per als corredors, amb trams molt variats i amb zones força tècniques.

Aquesta prova a més a més de decidir els campions de Catalunya de la modalitat d'aquest any també era puntuable per la Copa Catalana d'aquest mateix any.
El soci del BTT Prades, Jordi Martorell (Bicisports Aubanell) va assistir a la prova per tal de mantenir el liderat de la Copa Catalana en la categoria màster 30 i intentar aconseguir el millor resultat possible en el campionat de Catalunya.
Jordi, tot i realitzar una bona sortida i col·locar-se en primera posició al llarg de la prova ha estat superat per Gustavo Dacosta i finalment Jordi Martorell ha aconseguit arribar en 2ª posició mantenint així el lideratge de la Copa Catalana i emportant-se el subcampionat de ciclocross 2010.

D'aquí felicitar-lo per aquest bon resultat.

Recordar que durant les festes Nadalenques s'aprofitarà per realitzar la tradicional sortida de final/començament d'any del BTT Prades. Properament s'informarà el dia, tot i que segurament serà el dia 2 de gener. La sortida serà apte per a tots els socis, adaptant-se al ritme de tots i seguidament s'anirà a esmorzar.