diumenge, 27 de setembre del 2009

VI Marxa BTT Riu Glorieta (Alcover) 27-6-09

Avui diumenge, amb unes bones condicions meteorològiques (temp. màx: 24ºC min. 17ºC) i un gran circuit, el club ciclista ALCOVER ha celebrat la 6ª edició de la marxa en BTT per la Vall de Glorieta.
Un recorregut d'uns 26 quilòmetres amb un desnivell acumulat positiu de 840 m. molt atractiu per als ciclistes, molt variat i encertat, esperava als prop de 175 ciclistes que s'han presentat a la cita.

El tret de sortida s'ha donat a les 9.00h. en que s'havia de fer un tram per dins la població d'Alcover, això si, neutralitzat, per a continuació via lliure i a enfilar-se cap els camins de la Vall de Glorieta fins arribar a una alçada màxima de 616m. en un circuit en forma de 8, amb molts bons senders de baixada i amb pistes amb uns pendents considerables de pujada, per tal de completar els 26 quilòmetres del recorregut.

En aquesta prova hi han assistit 3 membres del BTT Prades, Jordi i Enric Martorell i Sergi Casals. La prova s'ha desenvolupat de la següent manera:

En primer lloc tram neutralitzat pel poble, un cop acabat aquest tram, s'ha format un grupet d'uns 6 o 7 corredors, amb Jordi Carnicer (CC Palautordera), Jordi Cugat (Can Victor), Christian Vázquez (Multioptiques Teixidó), Àlex Marrasé (Progress), Jaime Andreu (Biciaccion), Jaume Bru (Costa Daurada) i els dos corredors de Prades, Enric i Jordi (Biciaccion). Per darrere venia un altre grupet amb Sergi Casals molt ben col·locat.
Poc després, Jordi Carnicer s'ha escapat i només l'ha pogut seguir Enric Martorell, i uns metres més endarrerit, Jordi Martorell, els quals han anat fent així fins al final del circuit on han quedat en aquest ordre esmentat en la general.
D'aquesta manera, Enric Martorell quedava 1er èlit i Jordi Martorell 2on màster 30, superat només per en Jordi Carnicer.
Uns minuts més tard arribava en Sergi Casals fent una gran cursa i entrant 19ª posició de la general i 11ª posició de la categoria màster 30.
Un cop a meta, un bon esmorzar, parlant del circuit i d'algunes anècdotes..

Moltes felicitats a tots ells i en especial felicitat l'organització de la prova tant per el bon recorregut que han muntat com per el marcatge.

Classificacions provisionals:

1ºJordi Carnicer (1er. màster 30).
2º Enric Martorell. (1er èlit)
3º Jordi Martorell (2on màster 30).
4º Cristian Vazquez (3er màster 30).
5ºJaume Bru
6º Jordi Garrido
7ºÀlex Marrasé (2º èlit)
8º Jordi Cugat
...
19º Sergi Casals.

Ja podeu consultar les CLASSIFICACIONS.