dijous, 1 de gener del 2009

8ª prova Copa Catalana de CX al Velòdrom d'Horta (Barcelona)

Diumenge 28 de desembre.

Sortida categoria èlit.

Aquest passat diumenge 28 de desembre el club ciclista Genesis preparava la 8ª prova de la copa Catalana de Ciclocross al parc del voltant del velòdrom d'Horta a Barcelona.

Jordi Martorell pujant una dura pujada enfangada.

Ja des de bon matí la pluja no va cedir en cap moment, augmentant així la duresa de la prova, ja que el circuit en condicions seques ja era prou dur, doncs, ara bé, si afegim el fanguer que es va produir ocasionat per les pluges, encara es feia més dur!!

Enric Martorell afrontant el principi d'una baixada relliscosa.

La victòria en la prova èlit, va ser per un destacat Josep Antoni Hermida (Merida-Multivan) que va fer una autèntica exhibició de ciclocross en unes condicions extremes, tot seguit va entrar Àlex Izquierdo (Comtat club) i Ismael Ventura (Ambisist).
Jordi Martorell en un dels trams del circuit.

Pel que fa als corredors del BTT PRADES Jordi i Enric Martorell, després de patir durant 14 voltes per les condicions extremes a les que no estan habituats a córrer, van arribar en 6ª i 10ª posició, respectivament.
Enric Martorell gairebé finalitzant la prova.