dimecres, 22 de gener del 2014

ÚLTIMES PROVES DE LA COPA CATALANA DE CICLOCROSS AMB VICTÒRIA FINAL PER JORDI MARTORELL!!!

Jordi Martorell finalitza en 1a posició en la categoria màster 30 en la Copa Catalana 2013 després de les 10 proves disputades!!! 
Aquí ens explica una mica de resum de les 4 últimes proves realitzades: 

- Cx Reus 06/12/13: 

Circuit aparentment no apte per a mi, però després m'hi vaig trobar molt còmode, molt ràpid i planer amb trams de corbes de sauló molt relliscoses.

Cursa a prop de casa on vaig tenir el caliu del públic, això sempre es d'agraïr, sempre et dona un plus de motivació, des d'aquí donar les gràcies a tots els que em van animar !

Cursa molt regular, posant-me davant des d'inici, al final en Santi segú va apretar però vaig saber administrar la meva avantatge i vaig poder arribar líder a meta. 

-Cx Girona 08/12/13: 

Circuit molt semblant al de l'edició anterior, amb un tram de gespa molt divertit i una altra part de pista i dintre dels plataners.

Destacar que tot i ser desembre, es va poder córrer amb màniga curta, temps boig !

Aquesta cursa va ser diferent, de sortida no molt bones sensacions, però ja amb el cap pensant en la general final, necessitava acabar el més endavant possible i així sumar els màxims punts.

Es posa a tirar en Segú i se m'escapa una mica, el vaig veient, per darrere ve en Pere Amadó, fins que a l'entrada del tram d'escales punxa de davant i m'escapo. Semblava que faria 2on, però en la zona de prat, em trobo al Santi posant la cadena de la seva màquina i el passo, tot seguit ataco per treure-li la màxima avantatge, però veig que no m'apreta. Al final 1er.

- Campionat de Catalunya a Manresa 22/12/13: 

Circuit molt bonic però no apte per a les meves condicions i a més no tinc el dia, això es nota ja de bon matí quan et lleves abans d'una cursa important, però bé, a fer el que es pugui.

Surto a fons com sempre i em poso davant, vaig tirant com puc, fins que a al 3era volta psssss !!! Punxada de darrere bastant lluny del box, hi puc arribar amb feines i treballs dalt de la bici, però em quedo sobre el 12 o 15 M30. Canvio la roda i segueixo, massa nerviós i ansiós per remuntar, això em fa cometre errors de cadet com caigudes i enganxades, al final decideixo prendrem-ho en calma i anar recuperant fins on es pugui. Al final 5è però amb molt mal gust de boca, ja que tot i no tenir el dia, m'hagués agradat estar lluitant pel podi.
un any més se'm resisteix el Campionat de Catalunya, però què hi farem... A esperar i lluitar-lo l'any vinent !

- Cx Vic 29/12/13:

Última cursa de la Copa Catalana, on ja surto matemàticament com a campió de la categoria M30, així que la tensió ja no era la mateixa de les altres ocasions.
Pel que fa al circuit, molt bonic, gairebé un 95 % de gespa, amb trams ràpids i divertits, zones amb fanguet molt relliscós on t'hi havies d'esforçar al màxim per no fallar, trams a peu... Molt bé, un circuit molt complet 100 % CX.

Faig la pitjor sortida de la temporada, em quedo sobre el 10, i després vaig remuntant sense massa ganes però disfrutant del circuit i del bon ambient fins acabar 5è.

- Conclusions:

Com a resum de la temporada, molt content per la regularitat que he mostrat i la fiabilitat mecànica de la màquina, excepte a Manresa, és clar !.
Em quedo amb les bones sensacions i el disfrutar màxim en curses com Sant Joan Despí i Lleida, amb les batalles aferrissades amb els companys (Carnicer, Rota, Domènech, Amadó, Segú...) a Sant Celoni i Reus.
I també destacar les pitjors sensacions en cursa que vaig tenir a Manlleu i la falta de motivació a Vic (aquí tinc excusa que ja era la última i a més ja Campió, ji ji!!)

Analitzant la part negativa, de cara a la pròxima temporada, he d'estudiar com no perdre tant gas i frescor en les últimes curses i intentar fer el possible per treure un millor resultat al Campionat de Catalunya.

Podeu veure les classificacions AQUÍ.

Des d'aqui volem felicitar al Jordi per la 1a posició general màster 30 a la copa Catalana!!! Enhorabona!!!

Un cop acabada la temporada de Ciclocross, en Jordi Martorell es ven la bici, per si algú està interessat:

BH Ciclocros, cuadre de carboni blanc i blau, grup Ultegra, bieles FSA Gossamer, pedals Exustar Ti, manillar Deda Al, rodes perfil 50 de carboni per a tubular, tubulars Dugast Typhoon Cotton, pinyonera Miche, seient Selle Italia, frens TRP.
 
Preu: 1500 €
 
Opcional amb llantes "bàsiques" d'alumini i cobertes per a Cx.
 
Preu: 1000 €
 
Pack amb rodes carboni tubular + rodes bàsiques recanvi o entrenament.
 
Preu: 1700 €


Interessats contactar amb Jordi a geojmm@hotmail.com o al 636665519