diumenge, 10 d’agost del 2008

BTT Prades als provincials de carretera!!!!

Aquest dissabte 9 d'agost es va disputar a la localitat de Vinyols la 32ª edició del Gran Premi de Ciclisme on també es decidien els campions provincials.

El circuit constava de donar 5 voltes a un circuit força pla que transcorria entre la localitat de Vinyols, Montbrió i Riudoms per tornar a tirar cap a Vinyols de nou, a la 5ª volta ja s'entrava cap a Montbrió per anar direcció cap a Riudecanyes i pujar cap al coll de la Teixeta, per baixar per la nacional de Falset fins gairebé a Reus i tornar direcció a Vinyols per acabar fent una altra volta al primer tram pla. En total uns 110 quilòmetres!!!

Enric Martorell va disputar així doncs aquest dissabte en la seva primera prova de ciclisme per carretera, mostrant-se força bé en aquest modalitat anant sempre amb el "pelotón" de davant i recuperant moltes posicions a l'escalada al coll de la Teixeta. Al baixar per la nacional de Falset un petit problema mecànic a causa de la cadena el va fer parar, cosa que va perdre el contacte amb el primer grupet, poc després al quedar-se despenjat el van agafar el segon grup i així va acabar la cursa fent els 110 quilòmetres amb poc més de 2:45:00 i una velocitat mitjana de gairebé 40 km/h!!!!

Així doncs que per ser la primera de la modalitat, força bé i amb bon sabor de boca!!!