diumenge, 18 de setembre del 2011

A per la Cabra a Tivissa + Copa Catalana a Calaf (18-9-11)

Aquest cap de setmana els socis del BTT Prades s'han repartit al llarg de la geografia catalana per donar cobertura a dues de les proves de BTT que es celebraven el mateix diumenge 18 de setembre.

Per una banda, la socia del BTT PRADES,  Júlia Armenter es va desplaçar a la localitat de Tivissa per disputar la 6ª prova de la XALLENGER 2011, a per la Cabra 2011 en un circuit amb pujades llargues i dures i amb baixades ràpides, per completar un total de 34km amb 1100 metres de desnivell positiu acumulat. Finalment la Júlia a finalitzat 1ª fèmina, emportant-se així el primer premi, ni més ni menys que una copa i un conill viu!!!!
Podi femení amb Júlia Armenter (BTT PRADES) com a primera classificada.


Per altra banda, els també socis del BTT Prades, Sergi Casals, Jordi Martorell i Enric Martorell s'han desplaçat a Calaf per disputar la penúltima prova de la Copa Catalana d'aquest 2011, en un circuit renovat respecte els últims anys, menys rodador i més curt.

En Jordi i en Sergi corrien en la primera de les dues curses, en la categoria màster 30, on han finalitzat en   11ª i 25ª posició respectivament.
L'Enric després de realitzar unes tres primeres voltes força bones en la categoria elit, no ha pogut finalitzar per avaria mecànica.

L'última prova de la Copa Catalana d'aquest any es celebra a Barcelona el pròxim 2 d'octubre.