diumenge, 16 de setembre del 2012

CASTELLOLÍ, 5ª PROVA DE LA COPA CATALANA 2012 (16-9-12)

Aquest diumenge 16 de setembre va tenir lloc la 5ª prova de la copa Catalana de BTT a la localitat Barcelonina de Castellolí.
En aquesta ocasió, els organitzadors van preparar un circuit d'uns 7,5 km on els corredors havien de donar diferents voltes segons la categoria. Aquest circuit presentava una llarga pujada inicial amb molta pedra solta, seguit d'una guapa baixada entretinguda i molt distreta.

Els dos corredors presents de Prades, Jordi i Enric Martorell han assistit a la prova de Castellolí, on Jordi, després d'unes llargues vacances, ha pagat la falta d'entrenament i ha finalitzat en una discreta 18ª posició en la categoria màster 30, d'aquesta manera, en Jordi baixa un lloc en la classificació general i es col·loca en 5ª psoció del campionat en la categoria màster 30.
Per altra banda, Enric Martorell, ha realitzat una molt bona cursa, finalitzant en una 7ª posició de la categoria elit, cosa que fa que encara conservi la 3ª plaça de la general en la categoria a falta d'una prova.

Podeu veure tots els resultats de la prova fent click AQUÍ.

FOTOS:
COPA CATALANA A CASTELLOLÍ (16-9-12)


La propera i última cita de la copa Catalana serà el pròxim dia 30 de setembre a la muntanya màgica de Montjuïc de Barcelona.