dimarts, 17 de juliol del 2012

VIPXTREM 2012 (7-7-12) i INSCRIPCIONS OBERTES A LA 5ª MARXA DEL BTT PRADES

El passat dia 7 de juliol de 2012 es va celebrar la marxa de BTT de llarga distància que trasncórre per les muntanyes de Prades, amb un recorregut d'uns 125km i 3500 metres de desnivell acumulat, passant per els termes municipals de Vimbodí - Poblet, Prades, Vallclara, La Febró, Mont-ral, Vilaplana, Montblanc i l'Espluga de Francolí.
Fins a un total de 550 corredors van ser els valents que van afrontar el repte, entre ells un soci del BTT PRADES, David Pàmies, que va realitzar una bona part del recorregut acompanyat d'un altre soci del BTT PRADES, Oscar Garcia. Finalment, després de patir d'allò més, els corredors van arribar a la línia de meta junts en una 213ª posició, amb un temps total de 9h31'36''.

Un cop acabada la prova els dos socis coincidien en la duresa de la prova però alhora donant una bona nota en quant a circuit i a organització.

Podeu veure les classificacions fent click AQUÍ.

I recordeu, ja podeu realitzar les vostres inscripcions a la 5ª MARXA DEL BTT PRADES (1-9-12) fent click AQUÍ, així com poder veure tota la informació al respecte.

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES !!!! no podeu faltar-hi!!!! podeu veure informació actualitzada al blog de la 5ª VOLTA A PRADES AMB BTT, fent click, AQUÍ.