dimarts, 14 de setembre del 2010

V marxa BTT Camí de Sirga + Marxa BTT a Canyelles

Aquest passat diumenge 12 de setembre varis representants socis del BTT Prades van assistir a la 5ª edició de la marxa de Mora d'Ebre, anomenada Camí de Sirga, aquest any també puntuable per la Xallenger Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona, juntament amb la ja disputada 3ª Volta a Prades amb BTT i les dues proves que encara falten a Tivissa el proper cap de setmana i la de Gandesa el 24 d'octubre (més info a www.xallenger.blogspot.com).

Els companys del club Riberabike, van preparar un circuit de 42 quilòmetres per els votants de la població, amb unes pujades força llargues i dures i amb trams de baixada força tècnics combinats amb d'altres més ràpids. En general, un bon circuit complet.

La prova la va guanyar en Francesc Xavier Carnicer seguit dels corredors del BTT PRADES.
Així doncs els resultats obtinguts per part dels socis del BTT Prades van ser força satisfactoris:

• Enric Martorell: 2ª posició de la general.
  • Jordi Martorell: 3ª posició de la general.
  • Sergi Casals: 12ª posició de la general.
  • Oscar Garcia: 31ª posició de la general.
  • Eva Higuera: 1ª fèmina.

Per altra banda el també soci del BTT PRADES, Dani Perez, va assistir a la 3ª cursa de BTT a Canyelles, organitzada per el club o2sports, en un circuit força planer, amb molts trams de pista combinats amb algun sender, per acabar fent 37 quilòmetres. Així doncs en Dani, després de completar els 37 km, va acabar en una bona 21ª posició de la general.

I recordeu, aquest pròxim diumenge la 3ª prova de la Xallenger a Tivissa, a per la Cabra!!!