diumenge, 5 de maig del 2013

VALL DEL LORD, 3a prova de la Copa Catalana 2013 (4 i 5-5-13) i Marató del Monegros '13 (27-4-13)

Durant el cap de setmana del 4 i 5 de maig hi havia la 3a prova puntuable per la copa Catalana d'aquest 2013, un altre cop amb cita doble, el dissabte Contra Rellotge Individual (CRI) i diumenge la prova de Rally (XC).

Com és habitual, el circuit de la Vall del Lord, ubicat a la població de St. Llorenç de Morunys, és el més tècnic de tota la Copa Catalana, amb pujades i baixades dures i tècniques. 

El dissabte una hora abans de començar la CRI va caure un aiguat tremendo, amb pedra i tot, cosa que va complicar la sessió de dissabte, els corredors havien d'anar amb més cura a les baixades i traccionant al màxim a les pujades per tal de no relliscar. El circuit era d'uns 3,5km, on els corredors sortien cada 30 segons i havien de lluitar contra el crono per tal de realitzar el millor temps. 

El diumenge el dia va acompanyar molt més i es va correr totes les curses amb la presència del sol, en un circuit amb una primera part igual que la CRI de dissabte, i amb una segona part també força dura, per fer un circuit d'un total d'uns 7km on els corredors havien de fer varies voltes segons categories. 

Els dos corredors de Prades, Jordi i Enric Martorell van assistir a la prova, aconseguint bons resultats tot i l'alt nivell entre els participants en totes les categories. 

CRI de dissabte:
Jordi Martorell: 2on màster 30 i 12è de la general 
Enric Martorell: 11è elit i 21 de la general

Prova de XC de diumenge:
Jordi Martorell: 5è màster 30
Enric Martorell: 13è elit

Cal destacar també la prova que es va realitzar el passat 27 d'abril al desert dels Monegros, on els corredor també de Prades, Jordi Figueres Felip, Raul Casals i Jordi Figueres Bley van assistir-hi, podeu veure la crònica d'en Jordi Figueres Felip al seu blog fent click, AQUÍ