dilluns, 11 de juny del 2012

IV MISSATGERS DEL CISTER - L'Espluga de Francolí (10-6-12)

Aquest diumenge dia 10 de juny va tenir lloc ni més ni menys que la 4ª edició de la marxa de BTT organitzada per el club veí, el BTT FRANCOLÍ, amb una de les marxes ja més arrelades de les nostres terres, la MISSATGERS DEL CISTER 2012.

El club organitzador va preparar 3 circuits per a tots els gustos, un de familiar d'uns 12km, apte per a tots els públics, un de mitjà, d'uns 32 km, per aquells més valents i un de llarg, d'uns 56km per aquells que sempre busquen els seus límits. Pel que fa als traçats, es combinaven a la perfecció trams de pistes amb trams de senders, tant de pujada com de baixada, amb l'únic inconvenient del terreny sec a causa de les calors dels últims dies.

En començar es va realitzar un tram neutralitzat, des de la plaça del casal de l'Espluga fins al mateix interior del Monestir de Poblet, on l'abat va beneir tots els participants. A continuació, de l'interior del monestir es va donar ja la sortida, on cada corredor podia anar lliurement pel recorregut segons les seves condicions físiques. El recorregut passava per diferents poblacions de la Conca de Barberà, com Vallbona de les Monges, Montblanquet i Senan, per anar recorrent els diferents camins i senders dels diferents termes municipals per acabar de nou a l'Espluga de Francolí.
Un cop finalitzada la cursa, tant el guanyador de la cursa llarga com la guanyadora eren investits per "Ramon Berenguer IV" com a cavaller i dama missatger 2012, amb l'entrega del maillot que els acreditava com a tal, premi que es va endur un soci del BTT PRADES (Enric Martorell).

Pel que fa a l'organització de la prova, tot molt bé, amb el circuits ben marcats, amb avituallaments en cursa i un cop a meta bon esmorzar per a tots els participants i posterior entrega de premis per als més ràpids en tots els circuits.

Pel que fa a la participació de socis del BTT PRADES, cal destacar una bona participació en quan a número de corredors, obtenint tots ells molts bons resultats,  fent tots el circuit llarg de 56km. Els resultats obtinguts van ser els següents:

- Enric Martorell: 1er classificat
- Jordi Martorell: 6è classificat
- Sergi Casals: 30è classificat
- Oscar Garcia: 46è classificat
- David Pàmies: 48è classificat

Així doncs, les primeres posicions en categoria masculina del circuit llarg van ser per Enric Martorell (M.C Segre), seguit per el corredor del País Basc, ex-ciclista professional i campió d'Espanya de Ciclocross, Unai Yus  i en 3ª posició, Christian Vàzquez (Bicipark), seguits per Jordi Carnicer, Xavier Carnicer i Jordi Martorell.

Podeu consultar les classificacions del circuit llarg fent click AQUÍ.

Doncs felicitar tant al club organitzador com a tots els corredors del BTT PRADES per els excel·lents resultats obtinguts.

I recordeu, el dia 1 de setembre, 5ª MARXA DEL BTT PRADES !!!! no podeu faltar-hi!!!!