diumenge, 27 de juliol del 2008

5ª prova Copa Tarragona a la localitat de Mont-Roig.

Aquest diumenge 27 de juliol la localitat del Baix Camp de Mont Roig del Camp acollia la 5ª prova d'una copa Tarragona que poc a poc sembla que es vagi recuperant.
Dario Gasco (Massi) en una de les pujades més dures del circuit, rodant en 1ª posició.

Un dia amb un bon sol ja des de bon matí a fet que els corredors patissin d'allò més en la dura pujada a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca. El circuit semblant al d'edicions anteriors, però millorant en alguns trams, contava d'una dura pujada empedrada fins a l'ermita, per baixar un tram de carretera fins a agafar un sender amb fortes rampes, a continuació un altre sender fins a arribar a la línia de meta, així fins a completar 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

Jordi i Enric Martorell (BTT PRADES) en la dura pujada donant el màxim.


La jornada d'avui, i per segon cop en aquesta copa Tarragona 2008, ha estat marcada pel corredor olímpic Darío Gasco, que ja esta ultimant la seva preparació per als jocs olímpics de Pequín del proper mes d'agost!!!!! Dario Gasco (Massi) ha marcat uns temps molt bons per volta fins a arribar tot sol al finalitzar les 4 voltes!!!!

Enric Martorell en un dels trams de sender just abans d'acabar la cursa.

En la categoria élit aquest cop, presencia als llocs més alts del corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell, al finalitzar aquesta prova a la localitat de Mont-Roig en el 2on lloc, superat només per J.J Marrasé. En 3ª posició ha entrat el corredor de Massi Xavier Jornet. Per altra banda, Enric Martorell, millorant el resultat respecte les últimes carreres de la copa Tarragona, ha finalitzat en una bona 5ª posició tot i perdre un temps degut a una punxada a davant, solucionada gràcies a un canvi de roda per part de Jordi Carnicer.
Així doncs que bon resultats per els corredors del BTT PRADES.
En categoria màster-30 destacar la victòria del corredor també de Massi, Francesc Xavier Carnicer, seguit de Betalú (Progress-Oki) i Vizcarro (Progress-Oki). en Junior la victoria de Xavier Domènec (Bicisprint) seguit de Josep Nadal (CJAM) i en veterans 40 victòria per Josep Turón (CB Riudecols).

Pòdi èlit, amb el nostre corredor, Jordi Martorell ocupant la 2ª posició, acompanyat per J.J Marrasé (Progress-Oki) en primer lloc i Xavier Jornet (Massi) en 3ª posició.

Ara la Copa Tarragona fa un descans d'una setmana per tornar el dia 9 d'agost a la localitat de l'Albiol.
Per veure més FOTOS.

Pròximament classificacions.