dilluns, 1 de febrer del 2010

9ª Montaltbike + Gran Ruta BTT per Serres de Mediona

Aquest cap de setmana els membre del BTT Prades es van separar per tal de poder assistir a dues de les marxes que feien al nostre país.

Per una banda, en Jordi Martorell, l'Oscar Garcia i el David Pàmies es van desplaçar a St. Vicenç de Montalt (Maresme) per tal de disputar la 9ª Montaltbike!! una marxa de BTT ja molt consolidada amb una assistència de 830 corredors en un sol circuit!! Cal destacar el circuit que va preparar l'organització, amb molt sender ràpid i molt ben organitzat per el gran nombre de participants que hi havia...

Al final dels 38 quilòmetres, amb 1400 metres de desnivell que havien de superar els participants, el guanyador de la prova va ser el corredor de Prades, Jordi Martorell, aconseguint així el pernil que hi havia pel corredor més ràpid, a més a més d'un tiquet per anar a la Pedals de foc amb tot pagat (hotel, sopars, esmorzars i recuperació a un centre termal!!). Oscar Garcia arribava en una meritòria 57ª posició fent una cursa força regular des dels inicis de la prova, David Pàmies va arribar uns minuts més tard, entrant a meta en una bona 139ª posició.

Cal destacar la bona organització i tots els obsequis rebuts per part d'aquesta, amb maillot inclòs, sorteig de material...

Podeu consultar les classificacions AQUÍ.

Per altra banda el també soci del BTT PRADES, Sergi Casals es va desplaçar a St. Joan de Mediona per tal de disputar la 3ª Gran Ruta per les Serres de Mediona, una ruta de 63 quilòmetres amb 1850 metres de desnivell, on el corredor de Prades va demostrar també el seu bon estat de forma completant la ruta en un molt bon temps, acabant així en una bona 22ª posició d'un total de 135 corredors.

Per consultar les classificacions feu click AQUÍ.