dimecres, 12 de juny del 2013

3h DE RESISTÈNCIA A REUS I RIALB BTT TOUR A OGERN (8 i 9 de juny)

Aquest passat cap de setmana socis del BTT PRADES van assistir a diferents proves de BTT.

Per una banda, el dissabte tenia lloc les 3 hores de resistència a Reus, coincidint amb la Fira de l'esport. L'organització, a càrreg del club EUTICHES, va preparar un circuit curt, d'uns 2km al voltant mateix de la zona de la fira, on els corredors, ja sigui individualment, o per equips de 2 o 3, havien de fer al màxim de voltes possibles en les 3hores que durava la prova.

En cateogira femenina, la socia del BTT PRADES, Lourdes de las Heras, formava parella amb Mar Franco (Massi), després de realitzar 30 voltes al circuit van finalitzar en 1a posició.
Lourdes en una de les zones artificials d'aigua. Foto: F.Carnicer

Lourdes i Mar al podi. Foto: F.Carnicer
En categoria masculina, el també soci del BTT PRADES Enric Martorell, formava parella amb Xavier Carnicer (Massi), acabant també en 1a posició realitzant un total de 39 voltes.
Enric baixant un tram d'escales del circuit. Foto: F.Carnicer

X. Carnicer passant el relleu a E. Martorell. Foto: F.Carnicer

Per altra banda, el diumenge, es va celebrar la RIALB BTT TOUR a la població d'Ogern (Lleida), amb uns circuits espectaculars, on Lourdes de las Heras, va finalitzar 1a fèmina i 3a de la general en el circuit de 16km, mentre que Enric Martorell, finalitzava també en 1a posició al circuit de 47km.