dissabte, 2 de febrer del 2008

3ra prova del GP la Selva a Riudarenes.

Aquest diumenge dia 3, en ple carnaval s'ha celebrat a la localitat de Riudarenes (Girona) la tercera prova del Gran Premi de BTT la Selva.
Com ja va sent habitual al llarg de tot el Gran Premi la Selva, un recorregut molt divertit i treballat, amb una organització excel·lent!!! Un altre cop èxit de participació, entre totes les categories prop de 500 participants!!!
Els nostres dos corredors, Jordi i Enric Martorell hi han sigut presents mostrant la cara i la creu d'aquest esport, ja que en aquesta prova les coses van sortir molt bé per Jordi Martorell i molt malament per Enric Martorell, però aquest esport és així...
Així doncs Jordi Martorell ha acabat en 17a posició de la general i 13a posició de la categoria èlit. D'altra banda Enric arribava en lloc 90 de la general i 33è d'èlit. El pòdi ha estat complet per Francesc Freixer (Starbike) (1er), Ismael Ventura (Ambisist) (2on) i Oriol Morata (Inpanasa-Progress)(3er). Classificacions.
Així doncs després d'aquesta tercera prova del campionat de la Selva Jordi Martorell puja a la 9a posició de la general i Enric Martorell baixa fins la 12a. Classificacions general.