dijous, 1 de desembre del 2011

2ª prova de ciclocross a Mataró (27-11-11)

La segona prova de ciclocross de la Copa Catalana es va traslladar a la localitat de Mataró, amb l'assitència del corredor de Prades, Jordi Martorell, que ens explica la seva carrera:

"Dia esplèndid de Cx, amb molt de sol i bona Tª. El circuit amb lleugeres variacions respecte anterior edicions, més tècnic i revirat i alhora més exigent físicament.
Sortida fulgurant i ràpidament em col·loco 2on a roda de l'Arnau Rota, bones sensacions però ja veig que el ritme és massa fort per mi, en algun sector vaig millor que ell però en altres em treu una mica, intento aguantar fins que a la segona volta després del 2on tram de pujada a peu, al pujar a la bici fallo i no m'entra bé la cala, se m'escapa uns metres que ja no puc recuperar, ja anava una mica cuit.
Per darrere es va apropant en Gustavo Dacosta, fins que amb el seu ritme constant m'atrapa i em passa traient-me les enganxines, no puc ni reaccionar per seguir-lo.
A partir d'aquí controlant per darrere i gaudint del circuit i de l'ambient de Cx.
Com a conclusió final, veig que començo a entrar en el ritme de cursa i que els de davant ja no estan tan lluny, ara falta poder mantenir aquest ritme..., veurem a la pròxima què tal va..."

Bueno doncs, ara la setmana que ve anirem cap a Lleida a veure que tal, i dimarts 6/12 cap a Vinaròs a veure com van els Valencians.

Així doncs, 3er lloc per Jordi Martorell, suerat per Gustavo Dacosta i Arnau Rota.