divendres, 1 de juliol del 2011

Copa Catalana + Campionats de Catalunya a Port Ainé (26-6-11)

Aquest diumenge 26 de juny es celebrava la 5ª prova de la copa Catalana 2011 a les estacions d'esquí de Port Ainé. On a més a més de puntuar per la copa Catalana, es decidien els campions de Catalunya de les diferents categories.

El circuit presentava dures pujades i baixades tècniques fins a completar un traçat de gairebé 5 km on els corredors havien de fer varies voltes segons categories amb les dures condicions que presenten les pistes d'esquí en quant a desnivell i pel factor altura (més de 2000m.).

Pel que fa als corredors socis del BTT PRADES assistents van obtenir uns bons resultats. Per una banda en Jordi Martorell després d'estar gairebé un mes de baixa, va agafant el ritme i en aquesta prova va aconseguir finalitzar en 11ª posició de la categoria màster 30, mentre que l'altre corredor de Prades, en Sergi Casals, va finalitzar en una també bona 28ª posició després de realitzar les 4 voltes que els tocaven.