diumenge, 14 de juny del 2009

Última prova Campionat ciutat d'Alcñiz + Marxa BTT Vall del Corb.

Aquest diumenge hi ha hagut representació del BTT PRADES a un parell d'indrets, per una banda, Jordi i Enric Martorell es desplaçaven a PuigMoreno (Alcañiz) per disputar l'última prova del campionat SABECO 2009, i per altra banda Oscar Garcia i David Pàmies es desplaçaven fins a Vallfogona de Riucorb per tal de disputar la Marxa de la Vall del Corb.

El dia tant per uns com per altres ha sigut molt calorós, amb temperatures que rondaven entre els 35 i 40 ºC, cosa que fa que les proves siguin un pèl més dures.

L'última prova del trofeu SABECO a Puigmoreno es disputava sobre un traçat de 15 quilòmetres on els corredors de la categoria èlit havien de donar un parell de voltes, fent així 30 quilòmetres, amb una llarga zona de sender força divertida i uns trams de pista molt rodadora. Just donada la sortida Jordi Martorell ja encapçalava la prova, imposant un ritme fort que només podien seguir Milton Ramos, Victor Hernández i Jordi Cugat, poc després es trencava aquest grup i només quedarien davant Jordi i Milton fins a finalitzar el recorregut.
Jordi Martorell al finalitzar la primera volta a roda de Milton Ramos (Biciaccion) Foto: J. Andreu

Al final la victòria ha estat per Milton, després de que Jordi Martorell el deixes passar per tema de punts a la general..
Darrere d'aquests s'ha format un altre grupet format per Lletí, Cavallé i Enric Martorell, qui finalment s'ha despenjat d'aquest grup a causa de la falta de ritme i ha arribat en 7ª posició.
Enric Martorell al finalitzar la prova. Foto: J. Andreu

D'aquesta manera Jordi finalitza el campionat en 2ª posició, Enric en 4ª posició i Lourdes de las Heras, tot i la seva absència en la prova d'avui per exàmens, ha aconseguit la 1ª posició en fèmines!! així doncs enhorabona a tots ells!!!

Pel que fa a la marxa de la Vall del Corb, Oscar Garcia i David Pàmies s'han desplaçat fins a Vallfogona per disputar la 5ª edició d'una de les marxes més boniques i divertides de la zona. En un circuit amb molt de sender i amb els trams de pista en sentit invers al d'altres edicions passades. Tant l'Oscar com el David han fet el circuit llarg, completant els 42,5 quilòmetres i 1100 metres de desnivell, amb poc més de 2:20:00, obtenint uns bons resultats (a espera de classificacions).


La setmana que ve Jordi i Enric Martorell es desplaçaran a Port Ainé on es celebren els campionats de Catalunya de BTT!!