dilluns, 26 de maig del 2008

Copa Catalana St. Llorença de Morunys!!! 25-5-08

Dissabte i diumenge 24 i 25 de maig.

Aquest passat cap de setmana es celebrava la 6ª i 7ª cursa de la copa Catalana a la localitat de St. Llorenç de Morunys (Solsonès).
El dissabte tenia lloc la CRI (Contra Rellotge Individual) i el diumenge la prova de Cross Country.
Així és com estava el cel el dissabte just abans de la CRI (foto:Oscar&Anna)

El cap de setmana va estar marcat per la constant pluja que va fer que el circuit fos encara més dur del que era, tant per la dificultat tècnica que tenia en aquestes condicions com per els problemes mecànics causats per les males condicions.
El circuit transcorria bàsicament per uns bonics corriols de la vall del Lord, un reco molt bonic.

Es van poder veure corredors de 10 nacionalitats diferents en busca de la victòria, aprofitant que la setmana vinent es disputa la prova de la copa del món a Vallnord!!
Foto de la sortida de la CRI per a Enric Martorell (BTT PRADES) (foto:Oscar&Anna)

El dissabte a la CRI el guanyador va ser un intractable Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de Martí Gispert (ECP Tau-Ceramica) i Israel Nuñez (Massi) . En la categoria de fèmines, la guanyadora ha estat la Canadenca Kiara Bisaro (opus bike) seguit d'Anna Villar (Massi) i Cristina Mascarreres (Conor-la Siesta). En la categoria Master 30 el guanyador va ser Josep Betalú (Progress-Oki) seguit de Xavier Carnicer (Massi) i Raul Serrano (Iturroz Club).

Jordi Martorell (BTT PRADES) a la sortida de la CRI de dissabte.(foto:infobiker)

Respecte els corredors del BTT PRADES, Jordi Martorell tot i cometre alguna errada durant la CRI va en una bona 44ª posició de la general i 17ª d'èlit. Per altra banda Enric Martorell, va agafant el ritme i va acabar en 71ª posició de la general i 27ª d'èlit.
Classificacions CRI.

El diumenge següent tocava la prova més esperada, la de XC al llarg del dur circuit convertit gairebé en un rierol!!!

Sortida èlit, sub23 i sub21 de diumenge a la prova de XC. (foto:infobiker)

El guanyador de la prova de diumenge va tornar a ser Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) seguit del pilot de Giant Americà Adam Craig i de l'Argentí Dario Gasco (Massi).

Foto de Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) arribant en primer lloc!!! (foto:infobiker)

Els corredors del BTT PRADES, per una banda Enric Martorell va acabar en 41ª posició de la general i en 30ª posició d'èlit. I Jordi Martorell quan estava rodant a molt bon ritme entre la 15ª i 20ª posició va punxar de darrere, va intentar reparar la roda però al final es va veure obligat a abandonar. Així que mala sort per Jordi, mentre que esperem que Enric torni a agafar la "xispa" que li falta.

Classificacions XC.

Aquí un VIDEO de la prova.