diumenge, 15 de novembre del 2009

2ª Prova de la Copa Catalana de Ciclocross a Lleida (15-11-09)

Aquest diumenge 15 de novembre es disputava la segona prova de la Copa Catalana 2009-10 de ciclocross. Lleida era la localitat encarregada d'acollir aquesta segona prova, coincidint amb el tercer any consecutiu que es celebra.

Un dia esplèndid esperava als corredors de totes les categories els quals havien de realitzar el màxim de voltes possibles segons el temps en cada categoria. En un circuit més apte per a la pràctica de mountain bike que de ciclocross, amb unes baixades força tècniques i amb unes pujades considerables com per fer-les amb la bici de ciclocross... a més a més d'un inacabable tram d'escales amb la bici a l'ombro i un altre tram amb un tronc en el que també s'havia de desmuntar de la bici o passar-lo per damunt...
Enric Martorell pujant el llarg tram d'escales.

La prova ha estat dominada en tot moment per un fortíssim David Lozano (Cemelorca), seguit per el Valencià Jordi Reñé (Russafa) i Francesc Xavier Carnicer (Massi).


Pel que fa a la participació del BTT Prades, aquest cop ha assistit a la seva primera prova d'aquest any, Enric Martorell, realitzant una sortida força bona i anant recuperant llocs fins a col·locar-se en la 5ª posició d'èlit (6ª de la general) en la 3a o 4a volta, però ha sigut en aquesta volta on en una de les dures i tècniques baixades, ha perdut la traçada bona i ha punxat de davant destalonant el tubular, cosa que l'ha fet perdre unes 4 o 5 posicions, que després de passar per boxes i canviar la roda ha pogut recuperar fins a quedar-se en la 7ª posició d'èlit i 8ª de la general, acabant així la seva primera prova amb un bon gust de boca.


La pròxima cita de ciclocross serà el proper 29-11-09 a la localitat Barcelonina de Matadepera.

I recordeu, hi ha nou material en venda a 2ª MÀ.