dilluns, 18 de gener del 2010

12+1ª Marxa BTT St. Genís de Palafolls (17-1-10)

Aquest diumenge 17 de gener St. Genís de Palafolls acollia una de les primeres marxes de BTT d'aquest nou any 2010, la localitat del Maresme va preparar un bonic circuit d'uns 25 quilòmetres en forma de "8", un circuit sense cap llarga pujada, però amb constants canvis de ritme i molts senders que van fer que el traçat fos d'allò més divertit i entretingut.

Els dos corredors del BTT Prades, Jordi i Enric Martorell van assistir a l'esdeveniment obtenint uns molt bons resultats.
A la sortida no van poder sortir a primera línia, cosa que va fer que durant els primers instants de la cursa van haver d'apretar més del compte per tal d'intentar atrapar el grup capdavanter. Els de davant es van anar distanciant agafant una avantatge ja insalvable. Poc a poc tant Jordi com Enric van anar recuperant posicions, anant tota la cursa junts, al final per acabar en un últim sender, Jordi va aconseguir distanciar-se uns segons fins a acabar en una bona 3ª posició de la general i una 5ª per Enric, fent així en Jordi 1er màster 30 i l'Enric 3er èlit.

Les prova la va guanyar David Lozano (bicis Esteve) seguit de Cristian Collados (Esteve), Jordi Martorell (BTT Prades), Xavier Viñas (Esteve) i Enric Martorell (BTT Prades)

Aquí podeu veure les CLASSIFICACIONS de la prova organitzada per el club CATBIKE.

A partir d'aquesta nova temporada, els dos germans Martorell passen a córrer a l'equip format aquest any OLYMPIA TEAM, cosa que farà que totes les competicions oficial (Open d'Espanya, Copa Catalana i provincials) sortiran directament al blog del nou equip: www.olympiabttteam.blogspot.com

Pel que fa a les marxes de BTT (no oficials) s'aniran publicant igualment en aquest blog com pel que fa a tota la resta de socis del BTT Prades.