dilluns, 25 de febrer del 2008

Copa Catalana Internacional Bike Marathon a Fals

Aquest diumenge dia 24 de febrer amb un dia assolellat i calorós, va començar la primera prova de la Giant Power Bar, o copa catalana internacional de bike Marathon amb un èxit de participació, prop de 400 participants.

La prova constava d'un circuit tipus "ruta" (sense donar voltes a un mateix circuit) amb un total de 64 quilòmetres molt bonics i d'una duresa considerable, amb pujades per pista i molts senders i trialeretes de baixada!!! un bon recorregut!!!

Sortida de la Copa Catalana de Bike Marathon.

A la sortida es podien veure noms com Israel Nuñez (Massi), Dario Gasco (Massi), Josep Betalú (Progress-Oki), Carlos Coloma (ECP-Tau Ceramica), corredor de l'equip olímpic per Pekin 2008, i Joan Llordella (Ambisist) campió de l'edició del 2007, entre d'altres.

Els dos corredors del BTT Prades, Enric i Jordi Martorell Musté es van estrenar en aquesta prova de la copa catalana de Marathon, ja que no hi havien participat mai, coincidint amb l'estrena dels nous maillots del BTT Prades que lluiran al llarg d'aquesta temporada.

Enric i Jordi Martorell amb les noves equipacions després de completar els 64 km.

Els resultats per els nostres corredors van ser bons, rodant tota la prova junts, van aconseguir acabar en 31ª posició de la general, i en 18ª de la categoria èlit!!

La victòria de la prova va ser per Joan Llordella (Ambisist), seguit de Israel Nuñez (Massi) i Francesc Freixer (Starbike).