dimarts, 1 de gener del 2008

Sortideta de fi d'any (NOVES FOTOS):


El passat diumenge dia 30 de desembre es va fer l'última pedalada social de l'any del club . A les 9.00 a la plaça major amb una boira considerable i amb una fresca important, 15 valents van fer ja la tradicional sortida de final d'any, fer una volteta pels molinets, pujar al coll del bosc i fins el Tossal de la Baltassana a fer la foto de final d'any. Toto seguit baixar de nou cap al poble i a esmorzar al bar Passadis.
PER VEURE MÉS FOTOS ANAR A LA PESTANYETA A LA CAPÇALERA DE PÀGINA I SELECCIONAR FOTOS
.

Nova secció dins el BTT Prades

Aquest hivern 2007-2008 neix una nova secció dins el club ja existent. Una secció de competició, integrada pels germans, Jordi i Enric Martorell, on al llarg de tota la temporada van disputant les diferents proves dels campionats provincials de btt, així com la Copa Catalana Massi, la Giant Power Bar marathon, open la selva, open d'Espanya Maxxis, marxes... portant els colors del poble per aquests diferents indrets on es disputaran aquestes curses mencionades.
Aquesta nova secció neix gràcies a la col·laboració de: Ajuntament de Prades, Restaurant l'Estanc, Càmping Prades, Restaurant el Nen de Prades, Pub A Pelouse, Bar Safari, Prades Aventura, coperativa agricola, excavacions Jordi Musté, Hotel la Botiga, forn Oscar i Roser, Rodi i Gestió Immobiliaria Muntanyes de Prades i Montsant.

Presentació del nou blog del BTT Prades.

En aquest blog s'aniràn publicant totes les marxes i carreres fetes pels components del club que vulguin. Per publicar qualsevol cosa, només cal enviar la vostra carrera o sortida social a: martorell83@gmail.com