dilluns, 12 de maig del 2014

COPA CATALANA + CAMPIONAT DE CATALUNYA + OPEN D'ESPANYA + COPA NAVARRA

Aquests últims dies han estat moguts per els corredors socis del BTT PRADES!!!

Aquí un petit resumet de les diferents proves:

12-4-14, COPA CATALANA A COLLBATÓ: circuit molt planer i super-revirat!!! un circuit més semblant a ciclocross que a MTB!!! Sergi Casals, Jordi Martorell i Enric Martorell van ser-hi presents obtenint els següents resultats:

Jordi Martorell 15è màster 30
Sergi Casals 45è màster 30
Enric Martorell 11è elit.

26-4-14, CAMPIONAT DE CATALUNYA A VILANOVA D'ESCORNALBOU: circuit força dur i complert, amb trams de senderó, trialera amb rocs i pista de pujada... amb l'avantatge per els corredor soci del BTT PRADES, Enric Martorell que córria a "casa". Després de realitzar una cursa molt regular rodant totes les voltes entre els 10 primers, va finalitzar en 7a posició de la categoria elit.

4-5-14, COPA NAVARRA (CAJA RURAL) A ESTELLA: aprofitant la invitació per part del club organitzador, Enric Martorell es va desplaçar a la localitat d'Estella (Navarra) per disputar la 5a prova de la Copa Caja Rural, la copa del campionat autonòmic de Navarra... l'organització va preparar un excel·lent circuit, molt dur i tècnic. Enric Martorell després de realitzar una molt bona cursa va aconseguir acabar en 5a posició elit.

10 i 11-5-14, OPEN D'ESPANYA + COPA CATALANA A LA VALL DEL LORD (ST. LLORENÇ DE MORUNYS): prova que puntuava tant per la copa Catalana com per l'Open d'Espanya, a més a més bastant a prop de casa, així que els socis del BTT PRADES, Sergi Casals, Jordi Martorell i Enric Martorell, no podien faltar-hi... circuit força complert, amb trams de baixada per trialeres tècniques però molt ràpides, amb molts trams de rocs, tot això combinat amb dures i llargues pujades, tant per senderó com per pista... el dissabte tenia lloc la Contra Rellotge Individual, puntuable tant per l'Open d'Espanya com per la Copa Catalana, els resultats van ser els següents:

Jordi Martorell: 7è màster 30
Sergi Casals: no va poder finalitzar per avaria
Enric Martorell: 19è elit

El diumenge tenia lloc la prova de Rally, també puntuable tant per l'Open d'Espanya com per la Copa Catalana, on els socis del BTT PRADES van obtenir els següents resultats:

Jordi Martorell: 22è màster 30
Enric Martorell: 15è elit