dilluns, 17 de maig del 2010

TRES PROVES EN UN CAP DE SETMANA...

Aquest passat cap de setmana els membres del BTT Prades van assistir a 3 de les proves que es realitzaven.

Per una banda el Jordi Martorell i l'Enric Martorell van assistir el dissabte a les 2 hores de Resistència a Barcelona per equips, formant el dos un equip, la prova formava part de les activitats programades dins el Bike Show. Els germans Martorell, després de protagonitzar un bon duel amb els dos equips formats per corredors del OKI-ORBEA (Murillo - Perarnau i Salamero - Portilla) van aconseguir una excel·lent primera posició just per davant dels dos equips citats anteriorment.

Per veure fotos de les 2 hores de Resistència feu click AQUÍ.

Per altra banda el diumenge tenia lloc a Masboquera la 3ª prova de l'Open Tarragona Costa Daurada, en un circuit força tècnic d'uns 7,5 km en que els corredors havien de fer 4, 3 o 2 voltes segons categoria.

Pel que fa als corredors socis del BTT Prades, destacar la primera participació en aquesta prova de Sergi Casals en la categoria màster 30 (3 voltes) en la que després de patir una petita caiguda va acabar en una molt bona 15ª posició de la categoria.
Pel que fa als corredors socis en la prova èlit (4 voltes) en Jordi Martorell va acabar en una molt bona 2ª posició, mentre que Enric Martorell ho va fer en 3ª posició, només superats per el corredor de la Selva del Camp, Jordi Carnicer.
D'aquesta manera Enric Martorell continua com a líder de l'Open Tarragona - Costa Daurada una setmana més.

Per veure fotos de Masboquera, feu click AQUÍ.

Fotos gràcies a Lourdes.

Per altra banda el també soci del BTT Prades, Oscar Garcia, va assistir a la Trotamons 2010 a Fraga, una prova amb més de 300 participants, amb un recorregut de 60 quilòmetres per pistes i senders de la zona amb pujades i baixades curtes però exigents.
El corredor de Prades després de rodar en un grup format des del 3er classificat fins al 10, va aconseguir acabar en una molt bona 8ª posició, tot i que en un tram amb senyalització escassa es va perdre tot el grup durant uns instants.