diumenge, 30 d’agost del 2009

Finalitzada la 2ª Volta a Prades!!!

Aquest passat dissabte 29 d'agost va tenir lloc la 2ª Volta a Prades amb BTT, la marxa del BTT PRADES.

En primer lloc felicitar tots els participants, que ni més ni menys, van ser un total de 235 repartits entre la volta llarga i la curta, per el bon exemple que van donar de col·lectiu ciclista i per les ganes de pedalar que es demostra en la nostra província!!

A les 17 hores es donava el tret de sortida tant per els participants de la volta curta com els de la llarga, on primer s'avia de fer un petit bucle per estirar el grup i a continuació pujar cap al coll del bosc per la costa del Martorell amb tot el grup ja més estirat i evitar així algun embús que va passar en la primera edició.

Un cop s'havia pujat fins la punta de les Catalanes i baixar fins al coll de les Masies, tocava tornar a pujar fins al coll del bosc i baixar per el sender dels colomers per tornar a passar per la zona d'arribada, on s'acabava el recorregut curt.

Els millors temps en el circuit curt en categoria femenina van ser, en primer lloc, per la corredora local Lourdes de las Heras, seguit de Jessica Saumell i Montse Bergadà.
El millor temps en el circuit curt masculí va ser per Juan Francesc Leiva, seguit de Antonio Reyes i Eduard Baiges.

Els més valents continuaven per la pujada de la bassa cap a la font dels Pobres, donar el tomb a la Muleta, baixar cap a les Marfanyes, pujar al pla del Ganxo, Coll del Serafí, Pics, Coll de Crispí, racó de les Comes, coll de St. Roc, Rangs, Font del Victorino, Devesses, trialera de l'Abellera, Roca Foradada, cota 1000 i cap a la línia d'arribada de nou, on així finalitzava el recorregut llarg.

Al final victòria per els germans Carnicer, Jordi en primer lloc i Xavi en segon lloc, seguit de molt a prop per els germans de Prades Jordi i Enric Martorell, que finalitzaven en 3ª i 4ª posició respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, el dos millors temps els van marcar les corredores locals Júlia Armenter, que finalitzava en 1ª posició seguit d'Eva Higuera i Rosa Alzamora.

En acabar la marxa, berenar per a tothom i un parell d'obsequis conmemoratius del BTT PRADES, uns exlusius mitjons i una samarreta tècnica, a més a més de sorteig de material i entrega d'obsequis per als que van marcar els millors temps.

Pròximament més fotos!!!!!

Per ara un bon vídeo fet per Oscar Monné fent click AQUÍ !!
Per veure la crònica feta per els companys de Prades info, així com les fotos, clicar AQUÍ.
Per veure la crònica i fotos del BTT Tarragona, feu clic AQUÍ.
PER VEURE LES LLISTES DE TEMPS DE TOTES LES CATEGORIES FEU CLICK AQUÍ!!

Des del BTT PRADES volem agrair l'assistència de tots els participants i dir que des de l'organització ho vam fer el màxim de bé que vam poder, i que de cara a l'any vinent intentarem millorar en tot el possible, perquè s'ha de dir a la gent que no ha organitzat mai res, que no és tant fàcil com sembla i que des de fora es veu tot molt bonic i fàcil, però poca gent sap les hores de feina que hi ha darrere d'una prova ciclista, i més si vols sorprendre la gent amb nous camins i senders que fa anys que s'havien perdut, perquè després hi hagin 4 persones que només tingui paraules per cirticar.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!! des dels propis participants als nombrosos col·laboradors que en algun moment o altre ens van ajudar a tirar la marxa endavant (motos, entrepans, controls, marcatge, dorsals, obsequis...) i en especial agraïr al nostre president del BTT PRADES, Esteve Obis, que tot i els anys que porta davant del club, encara avui mostra les mateixes ganes alhora de fer noves activitats com el primer dia!!