diumenge, 14 de novembre del 2010

14-11-10 St. Joan Despí, 2ª prova de la copa Catalana de Ciclocross.

Aquest diumenge 14 de novembre s'ha disputat la segona prova de la Copa Catalana de cx d'aquesta nova temporada 2010-2011 a la localitat de St. Joan Despí, al costat mateix dels estudis de TV-3.

El circuit presentava una longitud de corda de poc més de 1500 metres, on els corredors havien de donar el màxim de voltes possibles en un determinat temps, segons categoria.

Els dos socis germans del BTT Prades, Jordi i Enric Martorell han assistit a aquesta segona prova de la copa Catalana, on Jordi Martorell, després d'aconseguir un bon segon lloc en la primera prova a les Franqueses del Vallés, en aquesta ocasió ha finalitzat en una 10ª posició en la categoria màster 30, després de punxar ja en la primera volta, cosa que ha fet que hagués de fer gairebé una volta amb la bici al coll fins a poder canviar de roda. Un cop la bici reparada ha anat remuntant fins acabar la prova en aquesta discreta 10ª plaça.
Per altra banda, l'Enric Martorell, que s'estrenava en aquest campionat ha finalitzat en una gran 3ª posició de la categoria èlit a un minut de Ramon Sagués (1er) i a 30 segons de F. X. Carnicer (2on), finalitzant així 3er èlit i en 4ª posició de la general.

Cal destacar que a partir d'ara els dos socis del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell correran durant tota la temporada 2011 a les files del C.C Gandesa - Bicisports Aubanell esperant realitzar una temporada amb els millors resultats possibles i amb el recolzament que han mostrat fins ara per part del nou equip i tots els sponsors.
Podeu veure tota la informació referent al nou equip, fent click AQUÍ.