diumenge, 17 d’agost del 2008

Sortida nocturna!!!

Aquest passat dissabte 16 d'agost es va celebrar la 2ª sortida nocturna del BTT PRADES.
Foto de grup a l'arribada a la cova del Pere amb l'eclipse de lluna de fons.



Començant a sopar a la cova del Pere.

Ben entrat el vespre es va sortir de la plaça major i direcció cap a la bassa del poble, per pujar cap al coll del bosc, a continuació es va pujar per la mina de l'Obis i a donar el tomb a la muleta fins arribar a la cova del Pere on els bikers es trobaven amb els cotxes d'assistència(els quals se'ls ha d'agrair la seva presència i ajuda) i amb uns quants caminadors.


Aquí una part de la assistència i caminadores!!

Un cop a la cova del Pere una mica de sopar, tertúlia i de nou cap al coll del bosc per baixar cap al coll de l'arena, fer el tomb als Molinets i de nou cap a la plaça major de Prades.




A punt d'afrontar la baixada en plena nit!!!

La sortida va transcórrer amb normalitat i sense cap incident!!

Per veure MÉS FOTOS.

Pujada al coll de Capafonts 2008!!!

Aquest passat dijous, aprofitant la festa major de Capafonts, es va celebrar la ja tradicional pujada al coll de Capafonts.

La prova és una cronoescalada que transcórrer del pont del riu Brugent fins a dalt del coll de Capafonts, uns 5 quilòmetres amb poc més de 200 metres de desnivell acumulat.

Els corredors que defensaven els colors del BTT PRADES, van acabar en uns molt bons resultats, finalitzant amb un temps de 10'50'' Enric Martorell i acabant en 1ª posició, a continuació finalitzava Jordi Martorell amb un temps de 10'55''. Julià Pàmies va acabar en una bona 11ª posició de la general (5ª senior masculí) amb un temps de 19'37''. En la categoria veterà en Josep Mª Massot va acabar en una bona 6ª posició amb un temps de 22'56''.

Classificacions.